Yığılcalılar Federasyonundan Skandal Açılış

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 16.01.2024 - 15:58, Güncelleme: 16.01.2024 - 15:58
 

Yığılcalılar Federasyonundan Skandal Açılış

Yığılca Dernekleri Federasyonu'nun kongresi geniş bir katılımla yapıldı.
Ancak AK Parti ve MHP dışında hiçbir partinin kongreye davet edilmemesi tepkilere neden oldu. Siyasi görüşü farklı binlerce Yığılcalıyı kenetlemesi beklenen Federasyonun Sadece AK Parti ve MHP’lileri çağırması partili ve partisiz yüzlerce insanın sert tepkisine neden oldu.    Yığılcalılar Federasyonu olağan kongresini yaparak, federasyon binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışa ise sadece AK Parti ve MHP’den isimler çağrıldı. Bu duruma ise tarafsız ya da diğer partilere gönül veren vatandaşlar tepki gösterdi.    En sert tepkiyi ise Yeniden refah Partisi gösterdi. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Musa Peltek; “Bir federasyonun açılışı hele hemşeri federasyonlarının toplumda tarafsız olması beklenir. Çünkü Yığılca’da binlerce insan var ve herkesin ayrı gönül verdiği parti vardır ancak yönetim bütün bunları göz ardı ederek sadece güç alacağını düşünerek AK Parti ve MHP’yi açılışına ve kongresine davet etmiş. Bu durum diğer siyasi partilere mensup insanları yaralamıştır.     Bizler isterdik ki Yeniden Refah Partisi ve diğer siyasi partilerde kongreye ve açılışa çağrılsın. Yığılca İlçesi sadece AK Parti’den ve AK Partililerden ibaret bir ilçe değildir. Geçmişte başka partilerden belediye başkanları olduğunu unutan federasyon yönetimi bütün ilçe sadece 2 partiden ibaretmiş gibi bir anlayış sergilemiş.     Türkiye’nin ve Yığılca’nın geleceğinde kimin söz sahibi olacağı belli değilken Yığılcalılar Federasyonun sergilediği bu anlaşılmaz, taraflı mevcut iktidar partilerine şirin duran tavrını kınıyoruz. Şirinlik mevcut iktidar partisine yakın durarak değil yapılan çalışmalarla Yığılcalılara göstermenin çok daha etkili olacağını belirtmek istiyorum” dedi.
Yığılca Dernekleri Federasyonu'nun kongresi geniş bir katılımla yapıldı.
Ancak AK Parti ve MHP dışında hiçbir partinin kongreye davet edilmemesi tepkilere neden oldu. Siyasi görüşü farklı binlerce Yığılcalıyı kenetlemesi beklenen Federasyonun Sadece AK Parti ve MHP’lileri çağırması partili ve partisiz yüzlerce insanın sert tepkisine neden oldu. 
 

Yığılcalılar Federasyonu olağan kongresini yaparak, federasyon binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışa ise sadece AK Parti ve MHP’den isimler çağrıldı. Bu duruma ise tarafsız ya da diğer partilere gönül veren vatandaşlar tepki gösterdi. 
 

En sert tepkiyi ise Yeniden refah Partisi gösterdi. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Musa Peltek; “Bir federasyonun açılışı hele hemşeri federasyonlarının toplumda tarafsız olması beklenir. Çünkü Yığılca’da binlerce insan var ve herkesin ayrı gönül verdiği parti vardır ancak yönetim bütün bunları göz ardı ederek sadece güç alacağını düşünerek AK Parti ve MHP’yi açılışına ve kongresine davet etmiş. Bu durum diğer siyasi partilere mensup insanları yaralamıştır.
 
 
Bizler isterdik ki Yeniden Refah Partisi ve diğer siyasi partilerde kongreye ve açılışa çağrılsın. Yığılca İlçesi sadece AK Parti’den ve AK Partililerden ibaret bir ilçe değildir. Geçmişte başka partilerden belediye başkanları olduğunu unutan federasyon yönetimi bütün ilçe sadece 2 partiden ibaretmiş gibi bir anlayış sergilemiş.
 
 
Türkiye’nin ve Yığılca’nın geleceğinde kimin söz sahibi olacağı belli değilken Yığılcalılar Federasyonun sergilediği bu anlaşılmaz, taraflı mevcut iktidar partilerine şirin duran tavrını kınıyoruz. Şirinlik mevcut iktidar partisine yakın durarak değil yapılan çalışmalarla Yığılcalılara göstermenin çok daha etkili olacağını belirtmek istiyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.