Yığılca’da eş zamanlı operasyonda 13 zehir taciri kıskıvrak yakalandı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 12.03.2024 - 12:44, Güncelleme: 12.03.2024 - 12:44
 

Yığılca’da eş zamanlı operasyonda 13 zehir taciri kıskıvrak yakalandı

Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülmekte olan Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti (TCK-188) suçu kapsamında Yığılca İlçesi’nde 7 farklı şahsa İl ve ilçe Jandarma ile polis ekiplerince eş zamanlı operasyon yapıldı.
Şahısların evlerinde yapılan aramalarda uyuşturucu maddeden silaha kadar birçok suç unsuru yakalandı.  İl Genelinde uyuşturucu madde imal ve satışını yapan zehir tacirleri ile mücadele Düzce Cumhuriyet başsavcılığı ve güvenlik güçlerinin özverili çalışması ile devam ediyor. Bu çerçevede Yığılca ilçesinde hem jandarma bölgesinde hemde polis bölgesinde yapılan istihbarat çalışmalarından uyuşturucu imalatı ve satışı yaptığı tespit edilen 13 kişinin ev ve işyerlerine operasyon yapıldı. İlçe Jandamr Komutanlığı, KOM, İstihbarat, JASAT ile il jandarma Komutanlığı ekipleri ile ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinin yaptığı eş zamanlı operasyonlarda toplam 13 kişi göz altına alındı. Şahısların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 120 gram kubar esrar, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet ses tabancası(Kuru sıkı), 1 adet hassas terazi, 26 gram kenevir tohumu, 4,5 gram metamfetamin ve 49 kök saksıya ekili kenevir bitkisi, 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı Payp ele geçirildi.  Gözaltına alınan şahısların İlçe Jandarma Komutanlığı ve İl emniyet Müdürlüğü’nde işlemlerinin tamamlanmasının ardından uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapmak suçundan adli mercilere sevk edilecek.
Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülmekte olan Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti (TCK-188) suçu kapsamında Yığılca İlçesi’nde 7 farklı şahsa İl ve ilçe Jandarma ile polis ekiplerince eş zamanlı operasyon yapıldı.

Şahısların evlerinde yapılan aramalarda uyuşturucu maddeden silaha kadar birçok suç unsuru yakalandı. 
İl Genelinde uyuşturucu madde imal ve satışını yapan zehir tacirleri ile mücadele Düzce Cumhuriyet başsavcılığı ve güvenlik güçlerinin özverili çalışması ile devam ediyor. Bu çerçevede Yığılca ilçesinde hem jandarma bölgesinde hemde polis bölgesinde yapılan istihbarat çalışmalarından uyuşturucu imalatı ve satışı yaptığı tespit edilen 13 kişinin ev ve işyerlerine operasyon yapıldı. İlçe Jandamr Komutanlığı, KOM, İstihbarat, JASAT ile il jandarma Komutanlığı ekipleri ile ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinin yaptığı zamanlı operasyonlarda toplam 13 kişi göz altına alındı. Şahısların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 120 gram kubar esrar, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet ses tabancası(Kuru sıkı), 1 adet hassas terazi, 26 gram kenevir tohumu, 4,5 gram metamfetamin ve 49 kök saksıya ekili kenevir bitkisi, 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı Payp ele geçirildi. 
Gözaltına alınan şahısların İlçe Jandarma Komutanlığı ve İl emniyet Müdürlüğü’nde işlemlerinin tamamlanmasının ardından uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapmak suçundan adli mercilere sevk edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.