Yeniden Refah Partisi Adayı Güloğlu, Düzce Hür Haberi ziyaret etti

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 31.01.2024 - 17:50, Güncelleme: 31.01.2024 - 17:50
 

Yeniden Refah Partisi Adayı Güloğlu, Düzce Hür Haberi ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayı Davut Güloğlu, İl Başkanı Musa Peltek ve teşkilatı Düzce Hür Haber Gazetesi’ni ziyaret etti.
Belediye başkan adayı Güloğlu, adaylık süreci sonrasında kendisi hakkında yapılan eleştirilere cevap vererek, övgü ve eleştiri arasında gidip gelmenin bir çözüm olmadığını belirtti.    "Halka hizmet, Hakka hizmet"    Yeniden refah Partisi belediye başkan adayı Davut Güloğlu, Halka hizmet hakka hizmet İlkesini benimsediğini söyleyen Güloğlu, evde yalnız kalan ve bakılma ihtiyacı olanlardan su ücretini almayacaklarını, öğrencilere yüzde elli su yardımı yapacaklarını ifade etti.       “İstabul’a su veren şehir suyu pahalı içmeyecek”   Yeniden refah Partisi belediye başkan adayı Güloğlu, ayrıca, İstanbul'a bedava su verilmeyeceğini vurgulayarak, suyun kullanımını daha adil bir şekilde düzenleme sözü verdi.  Davut Güloğlu, ’’Suyu İstanbul’a bedava vermeyeceğiz. Bunun içinde mücadelesini vereceğiz. Ankara’da da mücadelesini vereceğiz. Düzce kendi susuzluk çekerken siz benim suyumu böyle kullanamazsınız. Gerekirse keseceğim suyunu. Suyu bol bir ilde 1 metre inmeden su fışkırırken insanlar susuzluk çekiyor. Çeşme suyu içemiyorlar, tertemiz sular var arıtmaya bile gerek yok” dedi.
Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayı Davut Güloğlu, İl Başkanı Musa Peltek ve teşkilatı Düzce Hür Haber Gazetesi’ni ziyaret etti.
Belediye başkan adayı Güloğlu, adaylık süreci sonrasında kendisi hakkında yapılan eleştirilere cevap vererek, övgü ve eleştiri arasında gidip gelmenin bir çözüm olmadığını belirtti. 
 

"Halka hizmet, Hakka hizmet"
 

  Yeniden refah Partisi belediye başkan adayı Davut Güloğlu, Halka hizmet hakka hizmet İlkesini benimsediğini söyleyen Güloğlu, evde yalnız kalan ve bakılma ihtiyacı olanlardan su ücretini almayacaklarını, öğrencilere yüzde elli su yardımı yapacaklarını ifade etti.
 

 
 

“İstabul’a su veren şehir suyu pahalı içmeyecek”
 
Yeniden refah Partisi belediye başkan adayı Güloğlu, ayrıca, İstanbul'a bedava su verilmeyeceğini vurgulayarak, suyun kullanımını daha adil bir şekilde düzenleme sözü verdi.  Davut Güloğlu, ’’Suyu İstanbul’a bedava vermeyeceğiz. Bunun içinde mücadelesini vereceğiz. Ankara’da da mücadelesini vereceğiz. Düzce kendi susuzluk çekerken siz benim suyumu böyle kullanamazsınız. Gerekirse keseceğim suyunu. Suyu bol bir ilde 1 metre inmeden su fışkırırken insanlar susuzluk çekiyor. Çeşme suyu içemiyorlar, tertemiz sular var arıtmaya bile gerek yok” dedi.
Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.