Yeni kadrolar açıldı

Sağlık (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 30.12.2023 - 13:39, Güncelleme: 30.12.2023 - 13:43
 

Yeni kadrolar açıldı

Düzce'de 2024 yılı Ocak döneminde, isteğe bağlı iller arası yer değiştirme atama kurası için 77 yeni sağlık personeli kadrosu acildi. Müjdeyi ise Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, sosyal medya hesabından verdi.
Sağlık alanında Düzce'de atılımlar devam ediyor. Yeni yılın sağlık alanında ilk atılımı ise kadrolarda yapıldı. Sağlık Bakanlığı'nca isteğe bağlı iller arası yer değiştirme atama kurası için 77 yeni sağlık personeli kadrosu acildi. 33 Sağlık memuru, 13 sağlık teknikeri, 11 uzman tabip, 6 ebe, 5 tabip, 4 uzman diş tabibi, 3 hemşire, 1 psikolog ve 1 diş tabibi kadrolarının kura ile atamasının yapılması bekleniyor. KADROLAR IÇIN. 3 OCAK'A KADAR BAŞVURU YAPILACAK Açılan kadrolara başvuru yapmak isteyenler ise tercih başvurularını 3 Ocak 2024 tarihinde saat 18.00'e kadar Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden yapabilecekler. Kura çekimi ise 31 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 5 BRANŞTA 10 DOKTOR ATANDI Ayrıca, Sağlık Bakanlığı tarafından Düzce'deki hastanelere 1 Deri ve Zührevi Hastalıkları Bölümü, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü, 1 Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Bölümü, 1 İç Hastalıkları Bölümü ve 5 tabip atandı. Milletvekili Öztürk sosyal medya hesabından duyurdu Sağlık Bakanlığı’nca yapılan atamaları ise Milletvekili Ercan Öztürk, sosyal medya hesabından duyurarak müjde verdi.      
Düzce'de 2024 yılı Ocak döneminde, isteğe bağlı iller arası yer değiştirme atama kurası için 77 yeni sağlık personeli kadrosu acildi. Müjdeyi ise Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, sosyal medya hesabından verdi.

Sağlık alanında Düzce'de atılımlar devam ediyor. Yeni yılın sağlık alanında ilk atılımı ise kadrolarda yapıldı. Sağlık Bakanlığı'nca isteğe bağlı iller arası yer değiştirme atama kurası için 77 yeni sağlık personeli kadrosu acildi. 33 Sağlık memuru, 13 sağlık teknikeri, 11 uzman tabip, 6 ebe, 5 tabip, 4 uzman diş tabibi, 3 hemşire, 1 psikolog ve 1 diş tabibi kadrolarının kura ile atamasının yapılması bekleniyor.

KADROLAR IÇIN. 3 OCAK'A KADAR BAŞVURU YAPILACAK

Açılan kadrolara başvuru yapmak isteyenler ise tercih başvurularını 3 Ocak 2024 tarihinde saat 18.00'e kadar Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden yapabilecekler. Kura çekimi ise 31 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

5 BRANŞTA 10 DOKTOR ATANDI

Ayrıca, Sağlık Bakanlığı tarafından Düzce'deki hastanelere 1 Deri ve Zührevi Hastalıkları Bölümü, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü, 1 Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Bölümü, 1 İç Hastalıkları Bölümü ve 5 tabip atandı.

Milletvekili Öztürk sosyal medya hesabından duyurdu

Sağlık Bakanlığı’nca yapılan atamaları ise Milletvekili Ercan Öztürk, sosyal medya hesabından duyurarak müjde verdi.

 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.