Yemekteyiz'de gergin anlar! Yarışmacıları azarlayan Zuhal Topal masayı terk etti

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 05.06.2024 - 12:29, Güncelleme: 05.06.2024 - 12:29
 

Yemekteyiz'de gergin anlar! Yarışmacıları azarlayan Zuhal Topal masayı terk etti

Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği Yemekteyiz programında gerginlik bir an da tavan yaptı. Yarışmacıların üstü üste konuşmasına öfkelenen Zuhal Topal, masayı terk etti. Sakinleşmesinin ardından masaya dönen Topal, sert açıklamalarda bulundu.
TV8'de ekrana getirilen Yemekteyiz programı izleyici tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Zuhal Topal'ın sunduğu Yemekteyiz'de tansiyon yükseldi. Yarışmacıları defalarca aynı anda konuşmamaları gerektiği konusunda uyaran Zuhal Topal, sözünün kesilmesi üzerine "Yahu! Ay vallahi gidiyorum ben ya, bu şekilde ben yapamam ya! Lütfen hiç saygınız yok. Kendinize de bana da seyirciye de saygınız yok" diyerek masayı terk etti. Sakinleştikten sonra çekime devam eden Zuhal Topal "Çok özür diliyorum seyircilerden fakat dayanamadım. Ben bir şey anlatırken hiç saygınız yok mu? Beni duymuyor musunuz, sizi uyarmıyorlar mı? Sizleri savunmak, programın selameti için konuşuyorum. Gerçekten insanı çıldırtıyorsunuz. Hiç saygınız yok. Ben 3 sezondur bunu başaramadım, seyircilerden bir kez daha özür diliyorum. Seyirciler 'durduramıyor musunuz, susturamıyor musunuz' diyorlar. Geldiğim son nokta bu. Burası ilkokul mu? Yaşını başını almış insanlarsınız. Birbirinizi dinlemek çok mu zor? Ben böyle bir tepki verecek biri değilim çıldırdım artık. Yarışmacılar mahcup bir duruma düşmesin diye görüntülerin bir kısmını yayınlamıyoruz. Bizim toplumumuzun sorunu bu zaten herkes üste çıkmak ve son sözü söylemek istiyor. Ekibime soru soruyorum ona bile müsaade etmiyorsunuz." dedi.
Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği Yemekteyiz programında gerginlik bir an da tavan yaptı. Yarışmacıların üstü üste konuşmasına öfkelenen Zuhal Topal, masayı terk etti. Sakinleşmesinin ardından masaya dönen Topal, sert açıklamalarda bulundu.

TV8'de ekrana getirilen Yemekteyiz programı izleyici tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Zuhal Topal'ın sunduğu Yemekteyiz'de tansiyon yükseldi.

Yarışmacıları defalarca aynı anda konuşmamaları gerektiği konusunda uyaran Zuhal Topal, sözünün kesilmesi üzerine "Yahu! Ay vallahi gidiyorum ben ya, bu şekilde ben yapamam ya! Lütfen hiç saygınız yok. Kendinize de bana da seyirciye de saygınız yok" diyerek masayı terk etti.

Sakinleştikten sonra çekime devam eden Zuhal Topal "Çok özür diliyorum seyircilerden fakat dayanamadım. Ben bir şey anlatırken hiç saygınız yok mu? Beni duymuyor musunuz, sizi uyarmıyorlar mı? Sizleri savunmak, programın selameti için konuşuyorum. Gerçekten insanı çıldırtıyorsunuz. Hiç saygınız yok. Ben 3 sezondur bunu başaramadım, seyircilerden bir kez daha özür diliyorum. Seyirciler 'durduramıyor musunuz, susturamıyor musunuz' diyorlar. Geldiğim son nokta bu. Burası ilkokul mu? Yaşını başını almış insanlarsınız. Birbirinizi dinlemek çok mu zor? Ben böyle bir tepki verecek biri değilim çıldırdım artık. Yarışmacılar mahcup bir duruma düşmesin diye görüntülerin bir kısmını yayınlamıyoruz. Bizim toplumumuzun sorunu bu zaten herkes üste çıkmak ve son sözü söylemek istiyor. Ekibime soru soruyorum ona bile müsaade etmiyorsunuz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.