Yaşadım Diyebilmen İçin Acı günü öğrenciler yeniden yaşattı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 10.11.2023 - 14:27, Güncelleme: 10.11.2023 - 16:48
 

Yaşadım Diyebilmen İçin Acı günü öğrenciler yeniden yaşattı

Düzce, 10 Kasım'da Atatürk'ün vefatının yıl dönümü anma programlarına çelenk bırakma töreniyle başladı.
Anıt Park'ta saat 09.05 geçe gerçekleşen törende hayat durdu. Törenler, KYK Konferans Salonu'nda Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin düzenlediği programla devam etti.Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, başkomutan ve dahi lider Mustafa Kemal Atatürk vefatının 85. yılında tüm yurtta ve Düzce’de törenlerle anıldı. İlk tören sabah saat 09.00’da başladı. Anıtpark’ta Atatürk Anıtına Vali Selçuk Aslan ve Belediye başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli çelenk bıraktı. Saatler tam 09.05'i gösterirken AFAD tarafından çalınan sirenler eşliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk için törene katılanlar ve vatandaşlar saygı duruşunda bulundu. Anıtpark’ta ki törenin ardından KYK Konferans Salonunda Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı programa geçildi. Öğrenciler, konferans salonu girişinde Atatürk resimleri ile dikkat çektiler. Programa katılan Vali Selçuk Aslan, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar, Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırladığı programda öğretmenlerin konuşmalarının ardından öğrenciler, koro ve tiyatro gösterisiyle kurtuluş savaşı ve Atatürk mücadelesini canlı bir şekilde hissettirdi. Özellikle minik bir oyuncunun sahnedeki performansı, "Yazıyor, yazıyor Cumhuriyetin ilanı yazıyor" diyerek izleyicilere duygu yüklü anlar yaşattı. Program, Vali Selçuk Aslan ve protokol üyelerinin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.
Düzce, 10 Kasım'da Atatürk'ün vefatının yıl dönümü anma programlarına çelenk bırakma töreniyle başladı.

Anıt Park'ta saat 09.05 geçe gerçekleşen törende hayat durdu. Törenler, KYK Konferans Salonu'nda Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin düzenlediği programla devam etti.Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, başkomutan ve dahi lider Mustafa Kemal Atatürk vefatının 85. yılında tüm yurtta ve Düzce’de törenlerle anıldı. İlk tören sabah saat 09.00’da başladı.

Anıtpark’ta Atatürk Anıtına Vali Selçuk Aslan ve Belediye başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli çelenk bıraktı. Saatler tam 09.05'i gösterirken AFAD tarafından çalınan sirenler eşliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk için törene katılanlar ve vatandaşlar saygı duruşunda bulundu. Anıtpark’ta ki törenin ardından KYK Konferans Salonunda Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı programa geçildi. Öğrenciler, konferans salonu girişinde Atatürk resimleri ile dikkat çektiler. Programa katılan Vali Selçuk Aslan, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar, Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırladığı programda öğretmenlerin konuşmalarının ardından öğrenciler, koro ve tiyatro gösterisiyle kurtuluş savaşı ve Atatürk mücadelesini canlı bir şekilde hissettirdi.

Özellikle minik bir oyuncunun sahnedeki performansı, "Yazıyor, yazıyor Cumhuriyetin ilanı yazıyor" diyerek izleyicilere duygu yüklü anlar yaşattı. Program, Vali Selçuk Aslan ve protokol üyelerinin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.