Yarım kalan işlerin bitmesi için Faruk Özlü

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 29.03.2024 - 23:21, Güncelleme: 30.03.2024 - 00:01
 

Yarım kalan işlerin bitmesi için Faruk Özlü

Düzce’de göreve başladığı günden bu yana yaptığı çalışmalarla birçok yeniliğe imza atan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye başkan adayı Dr. Faruk Özlü, yarım kalan projeleri tamamlamak için zaman istedi.
Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyen Özlü, yüzde 47’lerde olan oy oranının psikolojik sınır olan yüzde 50 sınırını geçmesi gerektiğini de ifade etti. Düzce’ye milletvekili, Milli Savunma komisyonu Başkanı olarak hizmet eden ve dürüstlüğü, nezaketi, beyefendi kişiliği ile Düzce’de örnek olmuştu. Özellikle Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı döneminde yarım kalan birçok çalışmanın bitirilmesine ön ayak olan Faruk özlü ile 10 yıldır bitirilemeyen Atatürk Devlet Hastanesi, 32 yıldır bitirilemeyen Kültür Merkezi inşaatları tamamlanarak Düzcelilere hizmet vermeye başladı. Belediye başkanlığı döneminde de birçok yapılamayan yatırıma imza atan Faruk Özlü, yaptığı birbirinden modern ve gelişmiş yatırımlarla Düzcelilerin gönlünde taht kurdu. Parklardan, kütüphanelere, katık atık ayrıştırma ve enerji depolama tesislerinden sokak hayvanları geçici bakım evi ve rehabilitasyon merkezine kadar hemen hemen her çalışması bölgede örnek oldu.  “Yarım kalan yatırımları tamamlayalım”  Dr. Faruk Özlü, belediye başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalar kadar yarım kalan projelerini de tamamlayarak Düzcelilere hizmet etmenin gururunu yaşamak istediğini belirterek şöyle konuştu; “Düzce hepimizin evi. Düzce ortak paydamız. Bu noktada Düzcelilerin yaşam seviyesinin yükseltilmesini sağlamak ise benim başlıca hedefim. Geçtiğimiz dönemde Düzce’de önemli yatırımlara imza atarak birçok çalışmayı Düzcelilerin hizmetine sunduk. Bütün yaptıklarımız vatandaşlarımız tarafından çokta sevildi. Ancak şimdi de yarım kalan çalışmalarımız var. Bunların arasında altyapı sorunlarının giderilmesi, yağmur suyu hatları ve en önemlisi de içme suyu hatları ve su arıtma tesisi yenileme çalışmaları. Biliyorsunuz bunun için kredi talebimiz onaylanmıştı. Bu noktada sadece yapım işi kaldı. Seçimlerin hemen sonrasında eğer Düzceliler bir 5 yıl daha beni seçerlerse Düzce’nin en önemli sorunu olan İçme suyu ve altyapı sorunlarını da çözeceğiz. Şimdiye kadar evimiz dediğimiz Düzcemizin birçok sorununa el attık ve çözdük. Bunu da çözeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi. “Düzce’nin beka sorunu ülkemizin değil”  Yerel seçimlerin illerin yönetimini ilgilendirdiğini belirten Faruk Özlü; “Yerel seçimlerle milletvekili, cumhurbaşkanı seçmiyoruz. Bu nedenle seçimleri genel seçim olarak yorumlamak pekte doğru olmaz. Ancak illeri yönetecek belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri bu seçimle seçilir. Bu nedenle genel siyaset ile yerel siyaseti denk tutmak doğru olmaz. Ben de Düzce’yi yönetmeye talibim, ülkeyi yönetmeye değil. Düzcelilerin sandığa giderken bu konuya dikkat etmelerini rica ediyorum” dedi.
Düzce’de göreve başladığı günden bu yana yaptığı çalışmalarla birçok yeniliğe imza atan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye başkan adayı Dr. Faruk Özlü, yarım kalan projeleri tamamlamak için zaman istedi.

Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyen Özlü, yüzde 47’lerde olan oy oranının psikolojik sınır olan yüzde 50 sınırını geçmesi gerektiğini de ifade etti. Düzce’ye milletvekili, Milli Savunma komisyonu Başkanı olarak hizmet eden ve dürüstlüğü, nezaketi, beyefendi kişiliği ile Düzce’de örnek olmuştu. Özellikle Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı döneminde yarım kalan birçok çalışmanın bitirilmesine ön ayak olan Faruk özlü ile 10 yıldır bitirilemeyen Atatürk Devlet Hastanesi, 32 yıldır bitirilemeyen Kültür Merkezi inşaatları tamamlanarak Düzcelilere hizmet vermeye başladı. Belediye başkanlığı döneminde de birçok yapılamayan yatırıma imza atan Faruk Özlü, yaptığı birbirinden modern ve gelişmiş yatırımlarla Düzcelilerin gönlünde taht kurdu. Parklardan, kütüphanelere, katık atık ayrıştırma ve enerji depolama tesislerinden sokak hayvanları geçici bakım evi ve rehabilitasyon merkezine kadar hemen hemen her çalışması bölgede örnek oldu. 

“Yarım kalan yatırımları tamamlayalım” 
Dr. Faruk Özlü, belediye başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalar kadar yarım kalan projelerini de tamamlayarak Düzcelilere hizmet etmenin gururunu yaşamak istediğini belirterek şöyle konuştu; “Düzce hepimizin evi. Düzce ortak paydamız. Bu noktada Düzcelilerin yaşam seviyesinin yükseltilmesini sağlamak ise benim başlıca hedefim. Geçtiğimiz dönemde Düzce’de önemli yatırımlara imza atarak birçok çalışmayı Düzcelilerin hizmetine sunduk. Bütün yaptıklarımız vatandaşlarımız tarafından çokta sevildi. Ancak şimdi de yarım kalan çalışmalarımız var. Bunların arasında altyapı sorunlarının giderilmesi, yağmur suyu hatları ve en önemlisi de içme suyu hatları ve su arıtma tesisi yenileme çalışmaları. Biliyorsunuz bunun için kredi talebimiz onaylanmıştı. Bu noktada sadece yapım işi kaldı. Seçimlerin hemen sonrasında eğer Düzceliler bir 5 yıl daha beni seçerlerse Düzce’nin en önemli sorunu olan İçme suyu ve altyapı sorunlarını da çözeceğiz. Şimdiye kadar evimiz dediğimiz Düzcemizin birçok sorununa el attık ve çözdük. Bunu da çözeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“Düzce’nin beka sorunu ülkemizin değil” 
Yerel seçimlerin illerin yönetimini ilgilendirdiğini belirten Faruk Özlü; “ Yerel seçimlerle milletvekili, cumhurbaşkanı seçmiyoruz. Bu nedenle seçimleri genel seçim olarak yorumlamak pekte doğru olmaz. Ancak illeri yönetecek belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri bu seçimle seçilir. Bu nedenle genel siyaset ile yerel siyaseti denk tutmak doğru olmaz. Ben de Düzce’yi yönetmeye talibim, ülkeyi yönetmeye değil. Düzcelilerin sandığa giderken bu konuya dikkat etmelerini rica ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.