Voleybolcular öğrencilerle buluştu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2023 - 09:55, Güncelleme: 17.10.2023 - 09:55
 

Voleybolcular öğrencilerle buluştu

Düzce Spor Akademisi voleybol takımı sporcuları 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu’nda öğrencilerle buluştu.
Amatör Spor Haftası etkinlikleri dahilinde 2. lig Erkekler Voleybol liginde Düzce’yi temsil eden Düzce Spor Akademisi Voleybol takımı sporcuları panele katıldı. Okula ilk girişten itibaren başarılı sporculara büyük ilgi gösteren öğrenciler sordukları sorularla da buluşmayı bir hayli renklendirdiler. Öğrencilere, yaptıkları çalışmalar ve sportif kariyerleri hakkında bilgiler veren takımın oyuncuları, sporla ilgilenen öğrencilere çok çalışmaları konusunda tavsiyede bulundu. Sporcular okuldan ayrılmadan önce öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdi.  
Düzce Spor Akademisi voleybol takımı sporcuları 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu’nda öğrencilerle buluştu.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri dahilinde 2. lig Erkekler Voleybol liginde Düzce’yi temsil eden Düzce Spor Akademisi Voleybol takımı sporcuları panele katıldı. Okula ilk girişten itibaren başarılı sporculara büyük ilgi gösteren öğrenciler sordukları sorularla da buluşmayı bir hayli renklendirdiler. Öğrencilere, yaptıkları çalışmalar ve sportif kariyerleri hakkında bilgiler veren takımın oyuncuları, sporla ilgilenen öğrencilere çok çalışmaları konusunda tavsiyede bulundu.

Sporcular okuldan ayrılmadan önce öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.