Vali Selçuk Aslan, AFGD Afet Gönüllüleri Derneği Düzce Şubesini ziyaret etti.

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 23.02.2024 - 21:40, Güncelleme: 23.02.2024 - 21:40
 

Vali Selçuk Aslan, AFGD Afet Gönüllüleri Derneği Düzce Şubesini ziyaret etti.

Ziyarette, AFGD Afet Gönüllüleri Derneği Düzce Şube Başkanı Soner Üstünel ve dernek üyeleri hazır bulundu.
Vali Aslan, derneğin faaliyetlerini inceleyerek afetlere karşı bilinçlendirme çalışmalarının toplumdaki etkilerini değerlendirdi. Ziyaret sırasında, dernek yöneticileri ve gönüllülerden yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı.  Afetlere karşı birlikte koordineli bir mücadele için iş birliği ve dayanışma vurgusunda bulunan Vali Aslan, dernek yönetimi ve üyelerine teşekkür etti.  Düzce Valiliği olarak afetlere karşı toplumun hazırlıklılığını artırmak için sürdürülen çalışmalara desteklerini sürdüreceklerini belirten Vali Selçuk Aslan, bu tür ziyaretlerin toplumsal bilinç ve dayanışmanın güçlenmesine önemli katkılar sunduğunu ifade etti.
Ziyarette, AFGD Afet Gönüllüleri Derneği Düzce Şube Başkanı Soner Üstünel ve dernek üyeleri hazır bulundu.

Vali Aslan, derneğin faaliyetlerini inceleyerek afetlere karşı bilinçlendirme çalışmalarının toplumdaki etkilerini değerlendirdi. Ziyaret sırasında, dernek yöneticileri ve gönüllülerden yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı. 

Afetlere karşı birlikte koordineli bir mücadele için iş birliği ve dayanışma vurgusunda bulunan Vali Aslan, dernek yönetimi ve üyelerine teşekkür etti. 
Düzce Valiliği olarak afetlere karşı toplumun hazırlıklılığını artırmak için sürdürülen çalışmalara desteklerini sürdüreceklerini belirten Vali Selçuk Aslan, bu tür ziyaretlerin toplumsal bilinç ve dayanışmanın güçlenmesine önemli katkılar sunduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.