Vali Atay, “Hassas olmamız lazım”

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2021 - 12:59, Güncelleme: 03.08.2021 - 12:59
 

Vali Atay, “Hassas olmamız lazım”

Vali Atay, “Hassas olmamız lazım”
Düzce Valisi Cevdet Atay, meydana gelebilecek yangın olayları ile ilgili alınacak tedbirler hakkında bilgiler aldı. Atay, “Hem güvenlik kuvvetlerimiz, hem orman teşkilatımız hem de diğer kurumlarımızın hassas olması lazım” dedi.Vali Cevdet Atay, Düzce’de meydana gelebilecek yangın olaylarına karşı alınan tedbirler hakkında, Orman İşletme Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldı.Herkesin hassas ve duyarlı olmasını isteyen Vali Atay, ''Orman yangınlarının çoğunluğu insan kaynaklı yangınlar. Bunun başında anız yangınları geliyor. Anızla mücadelede başarılı olursak yangınla mücadelede başarılı oluruz. Hepimiz hazırlıklı olmalıyız. Hem güvenlik kuvvetlerimiz, hem orman teşkilatımız hem de diğer kurumlarımızın hassas olması lazım. Gelecek nesillere daha güzel bir şekilde bu ülkeyi bu toprakları bırakırız. Sağlıklı yaşamın başında, temiz ve yeşil bir doğa bulunmaktadır. Yaşadığımız çevreyi korumak, bozulmadan geleceğe aktarmak, çocuklarımıza sağlıklı bir dünya bırakmanın temel şartıdır. Bundan dolayı ormanlara gerekli önemin verilmesi hayati önem taşımaktadır” dedi.Toplantıda, orman yangınları ile ilgili Düzce’de ki istatistiki veriler, personel ve yangınlarda kullanılan araç gereç durumlarının yer aldığı ayrıntılı bir sunum gerçekleştirdi.
Vali Atay, “Hassas olmamız lazım”

Düzce Valisi Cevdet Atay, meydana gelebilecek yangın olayları ile ilgili alınacak tedbirler hakkında bilgiler aldı. Atay, “Hem güvenlik kuvvetlerimiz, hem orman teşkilatımız hem de diğer kurumlarımızın hassas olması lazım” dedi.Vali Cevdet Atay, Düzce’de meydana gelebilecek yangın olaylarına karşı alınan tedbirler hakkında, Orman İşletme Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldı.Herkesin hassas ve duyarlı olmasını isteyen Vali Atay, ''Orman yangınlarının çoğunluğu insan kaynaklı yangınlar.

Bunun başında anız yangınları geliyor. Anızla mücadelede başarılı olursak yangınla mücadelede başarılı oluruz. Hepimiz hazırlıklı olmalıyız. Hem güvenlik kuvvetlerimiz, hem orman teşkilatımız hem de diğer kurumlarımızın hassas olması lazım. Gelecek nesillere daha güzel bir şekilde bu ülkeyi bu toprakları bırakırız. Sağlıklı yaşamın başında, temiz ve yeşil bir doğa bulunmaktadır. Yaşadığımız çevreyi korumak, bozulmadan geleceğe aktarmak, çocuklarımıza sağlıklı bir dünya bırakmanın temel şartıdır. Bundan dolayı ormanlara gerekli önemin verilmesi hayati önem taşımaktadır” dedi.Toplantıda, orman yangınları ile ilgili Düzce’de ki istatistiki veriler, personel ve yangınlarda kullanılan araç gereç durumlarının yer aldığı ayrıntılı bir sunum gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.