Vali Aslan’dan bisikletçilere sürpriz

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 17.03.2024 - 17:37, Güncelleme: 17.03.2024 - 17:37
 

Vali Aslan’dan bisikletçilere sürpriz

Vali Selçuk Aslan sık sık yaptığı şehir yürüyüşü sırasında şehir merkezinde tur atan Düzce Bisikletçiler Kulübü üyeleri ile bir araya geldi.
Bisikletçilerle ayak üstü sohbet eden Vali Selçuk Aslan, bisiklet kültürüne desteklerinden dolayı bisikletçilere teşekkür ederek hayırlı ramazanlar diledi. Düzce’de sık sık tebdili kıyafet dolaşarak Düzcelilerle bir araya gelen Vali Selçuk Aslan, akşam saatlerinde yaptığı yürüyüş sırasında her akşam Düzce’de tur atan Düzce Bisikletçiler Kulübü üyelerini gördü. Kulüp Başkanı Selim Cicü ve bisikletçilerle ayak üstü sohbet eden Vali Aslan, bisikletçilerden Düzce’de yaşadıkları sorunları dilendi. Vali Selçuk Aslan, Düzce’de bisiklet kültürüne katkılarından dolayı Düzce Bisikletçiler Kulübü üyesi bisikletçilere teşekkür ederek hayırlı Ramazanlar diledi. Vali Selçuk Aslan’ı gören bisikletçiler ise büyük mutluluk yaşadı.
Vali Selçuk Aslan sık sık yaptığı şehir yürüyüşü sırasında şehir merkezinde tur atan Düzce Bisikletçiler Kulübü üyeleri ile bir araya geldi.

Bisikletçilerle ayak üstü sohbet eden Vali Selçuk Aslan, bisiklet kültürüne desteklerinden dolayı bisikletçilere teşekkür ederek hayırlı ramazanlar diledi. Düzce’de sık sık tebdili kıyafet dolaşarak Düzcelilerle bir araya gelen Vali Selçuk Aslan, akşam saatlerinde yaptığı yürüyüş sırasında her akşam Düzce’de tur atan Düzce Bisikletçiler Kulübü üyelerini gördü. Kulüp Başkanı Selim Cicü ve bisikletçilerle ayak üstü sohbet eden Vali Aslan, bisikletçilerden Düzce’de yaşadıkları sorunları dilendi. Vali Selçuk Aslan, Düzce’de bisiklet kültürüne katkılarından dolayı Düzce Bisikletçiler Kulübü üyesi bisikletçilere teşekkür ederek hayırlı Ramazanlar diledi.  Vali Selçuk Aslan’ı gören bisikletçiler ise büyük mutluluk yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.