Vakfından iş bulduran eğitim

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2022 - 12:08, Güncelleme: 17.02.2022 - 12:08
 

Vakfından iş bulduran eğitim

Vakfından iş bulduran eğitim
Düzceli kadınlar daha kolay iş arayacak. Düzce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde çalışmalarını yürüten SODAM projelerine katılan bayanların iş gücüne katılımını kolaylaştırmak için iş arama becerileri eğitimi verildi.Düzce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın kadınların istihdama kazandırılması için başlattığı Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) projesi kapsamında kadınlar mesleki eğitim veriliyor. Proje ile kadınlara, dikiş makineci, kuaförlük gibi mesleklere eğitimler veriliyor. Meslek edindirme kurslarında projeye devam eden kadınlara da yine müdürlük tarafından iş arama becerileri eğitimi verildi.Verilen eğitimlerde iş arama teknikleri, cv oluşturma eğitimi ile iş görüşmesinde dikkat edilecek hususlar konusunda kadınlar bilgilendirildi.
Vakfından iş bulduran eğitim

Düzceli kadınlar daha kolay iş arayacak. Düzce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde çalışmalarını yürüten SODAM projelerine katılan bayanların iş gücüne katılımını kolaylaştırmak için iş arama becerileri eğitimi verildi.Düzce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın kadınların istihdama kazandırılması için başlattığı Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) projesi kapsamında kadınlar mesleki eğitim veriliyor.

Proje ile kadınlara, dikiş makineci, kuaförlük gibi mesleklere eğitimler veriliyor. Meslek edindirme kurslarında projeye devam eden kadınlara da yine müdürlük tarafından iş arama becerileri eğitimi verildi.Verilen eğitimlerde iş arama teknikleri, cv oluşturma eğitimi ile iş görüşmesinde dikkat edilecek hususlar konusunda kadınlar bilgilendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.