TIMSS araştırması katılacak okullara inceleme Düzce, Eğitim Haberler Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2023 - 12:04, Güncelleme: 11.04.2023 - 12:04
 

TIMSS araştırması katılacak okullara inceleme Düzce, Eğitim Haberler Düzce Hür Haber

TIMSS araştırması katılacak okullara inceleme
Uluslararası Matematik ve Fen Eğilimleri Araştırması (TIMSS) katılacak Düzce’de okullar incelendi.Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Songül Koçer, beraberinde Milli Eğitim Müdürü Tamer kırbaç ile birlikte Düzce’de 2023 Uluslararası TIMSS Araştırmasına katılacak olan okulları ziyaret ederek çalışmalar hakkında incelemelerde bulundular. TIMSS NEDİR? Öğrencilerin matematik ve fen alanlarında kazandıkları bilgi ve becerilerin değerlendirilmesine yönelik bir tarama araştırması. Uluslararası Eğitim Başarılarını Değerlendirme Kuruluşu IEA’nın bir projesi 4. ve 8. sınıf düzeyindeki öğrencilere uygulanıyor ve 4 yılda bir yapılıyor.
TIMSS araştırması katılacak okullara inceleme

Uluslararası Matematik ve Fen Eğilimleri Araştırması (TIMSS) katılacak Düzce’de okullar incelendi.Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Songül Koçer, beraberinde Milli Eğitim Müdürü Tamer kırbaç ile birlikte Düzce’de 2023 Uluslararası TIMSS Araştırmasına katılacak olan okulları ziyaret ederek çalışmalar hakkında incelemelerde bulundular.

TIMSS NEDİR?
Öğrencilerin matematik ve fen alanlarında kazandıkları bilgi ve becerilerin değerlendirilmesine yönelik bir tarama araştırması. Uluslararası Eğitim Başarılarını Değerlendirme Kuruluşu IEA’nın bir projesi 4. ve 8. sınıf düzeyindeki öğrencilere uygulanıyor ve 4 yılda bir yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.