The Crow filminden ilk kareler yayınlandı

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 16.03.2024 - 13:32, Güncelleme: 16.03.2024 - 13:32
 

The Crow filminden ilk kareler yayınlandı

1994 yılında izleyici ile buluşan "The Crow" filmi yıllar sonra yeniden sinema için uyarlandı. Merakla beklenen The Crow filminden ilk kareler yayınlandı.
The Crow filmi 1994 yılının ardından yeni versiyonu ile yeniden beyazperdede yer almaya hazırlanıyor. The Crow'un yeni versiyonunda başrollerinde Bill Skarsgard, FKA Twigs, Danny Huston, Laura Birn, Sami Bouajila, Isabella Wei ve Isabella Wei gibi isimler yer alıyor. THE CROW FİLMİNDEN İLK KARELER YAYINLANDI Yönetmen koltuğunda Rupert Sanders'ın oturduğu merakla beklenen filmden ilk kareler geldi. James O'Barr'ın yarattığı çizgi roman serisine dayanan filmin gelecek yaz vizyona girmesi bekleniyor. THE CROW FİLMİ KONUSU Hikaye, nişanlısıyla birlikte yoldayken arabası bozulan Eric'e odaklanıyor. Eric ve nişanlısı bir çete tarafından vahşice saldırıya uğrayıp katledilir. Eric, suçtan sorumlu olanları takip etmek ve onlardan intikam almak için mistik karga tarafından diriltilir.  
1994 yılında izleyici ile buluşan "The Crow" filmi yıllar sonra yeniden sinema için uyarlandı. Merakla beklenen The Crow filminden ilk kareler yayınlandı.

The Crow filmi 1994 yılının ardından yeni versiyonu ile yeniden beyazperdede yer almaya hazırlanıyor. The Crow'un yeni versiyonunda başrollerinde Bill Skarsgard, FKA Twigs, Danny Huston, Laura Birn, Sami Bouajila, Isabella Wei ve Isabella Wei gibi isimler yer alıyor.


THE CROW FİLMİNDEN İLK KARELER YAYINLANDI

Yönetmen koltuğunda Rupert Sanders'ın oturduğu merakla beklenen filmden ilk kareler geldi. James O'Barr'ın yarattığı çizgi roman serisine dayanan filmin gelecek yaz vizyona girmesi bekleniyor.

THE CROW FİLMİ KONUSU

Hikaye, nişanlısıyla birlikte yoldayken arabası bozulan Eric'e odaklanıyor. Eric ve nişanlısı bir çete tarafından vahşice saldırıya uğrayıp katledilir. Eric, suçtan sorumlu olanları takip etmek ve onlardan intikam almak için mistik karga tarafından diriltilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.