Terk ettiler, hayatını kaybetti! Kıvanç Talu - Beril Talu çiftinde skandal bitmiyor

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 15.11.2023 - 12:13, Güncelleme: 15.11.2023 - 12:13
 

Terk ettiler, hayatını kaybetti! Kıvanç Talu - Beril Talu çiftinde skandal bitmiyor

Var Böyle Tipler Kıvanç Talu ile Beril Talu'dan yeni bir haber geldi. Kıvanç Talu ile Beril Talu'nun yurt dışına kaçarken terk ettikleri 16 yaşındaki köpeklerinin öldüğü öğrenildi.
Var Böyle Tipler adıyla tanınan ve 100 milyon liralık dolandırıcılık yapıp Portekiz'e kaçtığı iddiasıyla gündeme gelen Kıvanç Talu ile eşi Beril Talu hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geçtiğimiz haftalarda soruşturma başlatılmıştı ve Kıvanç Talu ile Beril Talu hakkında, yurt dışı çıkış yasağı kararı verilmişti. Talu çifti hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. TV100'de yer alan habere göre; arkadaşlarını, kuaförlerini, manikürcülerini hatta şoförlerini dahi dolandırdıkları iddia edilen çift, ortaya çıkan başka bir iddiaya göre ise; kaçarken, 16 yaşındaki hasta köpeklerini de bir otel odasına bırakıp gittiler. Hayvan severlerin yardımı sayesinde son 1 aydır klinikte tedavi gören köpek Lina'nın, hayatını kaybettiği duyuruldu.
Var Böyle Tipler Kıvanç Talu ile Beril Talu'dan yeni bir haber geldi. Kıvanç Talu ile Beril Talu'nun yurt dışına kaçarken terk ettikleri 16 yaşındaki köpeklerinin öldüğü öğrenildi.

Var Böyle Tipler adıyla tanınan ve 100 milyon liralık dolandırıcılık yapıp Portekiz'e kaçtığı iddiasıyla gündeme gelen Kıvanç Talu ile eşi Beril Talu hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geçtiğimiz haftalarda soruşturma başlatılmıştı ve Kıvanç Talu ile Beril Talu hakkında, yurt dışı çıkış yasağı kararı verilmişti.

Talu çifti hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. TV100'de yer alan habere göre; arkadaşlarını, kuaförlerini, manikürcülerini hatta şoförlerini dahi dolandırdıkları iddia edilen çift, ortaya çıkan başka bir iddiaya göre ise; kaçarken, 16 yaşındaki hasta köpeklerini de bir otel odasına bırakıp gittiler.


Hayvan severlerin yardımı sayesinde son 1 aydır klinikte tedavi gören köpek Lina'nın, hayatını kaybettiği duyuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.