Temiz şehir Düzce sloganına yakışır şekilde çalışıyorlar

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2021 - 12:56, Güncelleme: 23.09.2021 - 12:56
 

Temiz şehir Düzce sloganına yakışır şekilde çalışıyorlar

Temiz şehir Düzce sloganına yakışır şekilde çalışıyorlar
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün sloganları arasında yer alan ‘Temiz şehir Düzce’ sloganına uygun olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin dört bir yanında temizlik çalışmalarına devam ediyor.Düzce Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Dr. Faruk Özlü’nün sloganları arasında yer alan ‘Temiz Şehir Düzce’ sloganı için temizlik işleri müdürlüğü de var güçleri ile çalışıyor. Şehrin dört bir yanında yapılan temizlik çalışmalarına ek olarak park ve bahçelerde vatandaşların bıraktığı çöpleri temizliyor. Bir yandan da dolan çöp kovalarını boşaltan ekipler 24 saat çalışarak salgın sürecinde şehrin dört bir yanını temizliyor.
Temiz şehir Düzce sloganına yakışır şekilde çalışıyorlar

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün sloganları arasında yer alan ‘Temiz şehir Düzce’ sloganına uygun olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin dört bir yanında temizlik çalışmalarına devam ediyor.Düzce Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Dr. Faruk Özlü’nün sloganları arasında yer alan ‘Temiz Şehir Düzce’ sloganı için temizlik işleri müdürlüğü de var güçleri ile çalışıyor. Şehrin dört bir yanında yapılan temizlik çalışmalarına ek olarak park ve bahçelerde vatandaşların bıraktığı çöpleri temizliyor. Bir yandan da dolan çöp kovalarını boşaltan ekipler 24 saat çalışarak salgın sürecinde şehrin dört bir yanını temizliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.