Tedbirler Alındı

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 08.07.2023 - 17:49, Güncelleme: 08.07.2023 - 17:55
 

Tedbirler Alındı

Düzce Valiliği aşırı yağışlar sonrası sel ve su baskını olması muhtemel bölgelerde tüm tedbirlerini tamamladı. Özel İdare ekipleri teakuzda bekliyor.
Düzce Valisi Cevdet Atay beraberinde AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, ilgili daire amirleri ve sel riskinin olduğu bölgelerdeki köy ve mahalle muhtarlarıyla birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre sağanak yağışlar sonrası sel ve su baskınlarının en fazla zarar verdiği Esmahanım, Dilaver, Uğurlu köylerini gezerek vatandaşları hem bilgilendirdi hem de alınan tedbirleri yerinde inceledi. Alınan tedbirler çerçevesinde 13 greyder, 10 ekskavatör, 13 kanal açıcı, 6 loder, 39 kamyon, 3 arasöz, 2 vidanjör, 12 pick-up ile 125 personel hazır olarak bekletiliyor.
Düzce Valiliği aşırı yağışlar sonrası sel ve su baskını olması muhtemel bölgelerde tüm tedbirlerini tamamladı. Özel İdare ekipleri teakuzda bekliyor.

Düzce Valisi Cevdet Atay beraberinde AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, ilgili daire amirleri ve sel riskinin olduğu bölgelerdeki köy ve mahalle muhtarlarıyla birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre sağanak yağışlar sonrası sel ve su baskınlarının en fazla zarar verdiği Esmahanım, Dilaver, Uğurlu köylerini gezerek vatandaşları hem bilgilendirdi hem de alınan tedbirleri yerinde inceledi.

Alınan tedbirler çerçevesinde 13 greyder, 10 ekskavatör, 13 kanal açıcı, 6 loder, 39 kamyon, 3 arasöz, 2 vidanjör, 12 pick-up ile 125 personel hazır olarak bekletiliyor.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.