Tanju Özcan’dan örnek davranış

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 25.12.2023 - 16:39, Güncelleme: 25.12.2023 - 17:18
 

Tanju Özcan’dan örnek davranış

Bölücü terör örgütü üyesi teröristlerce şehit edilen 12 askerimizin acısı yüreğimizi yakmaya devam ederken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 7 günlük yas ilan etti. Bolu’da ki bütün eğlenceler iptal edildi.
Bölücü terör örgütü üyesi teröristlerce, Cuma ve Cumartesi günü art yaşanan çatışmalarda gelen şehit haberleri ile Türkiye yasa boğuldu. Irak'ın kuzeyindeki Pençe - Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 12 askerimiz 1 gün ara ile şehit oldu. Yürek yakan acı haber sonrası Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan harekete geçti. Özcan, Bolu Belediyesi sınırları içinde kalan mücavir alanda 7 günlük yas ilan etti. Yas çerçevesinde bütün eğlence merkezlerindeki organizasyonlar iptal edildi. Ayrıca Bolu Belediyesi tarafından yılbaşı için düzenlenen Emircan İğrek konseri de iptal edildi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medya hesabından; “Şehit ailelerimizin acısını paylaşmak adına, Bolu Belediye Başkanı olarak, Bolu belediye sınırları içerisinde 7 günlük ‘YAS’ ilan ediyorum. Bu bağlamda yılbaşı akşamı planladığımız Emircan İğrek konserini iptal ettik. Aldığımız yas kararı doğrultusunda, canlı müzik dahil tüm eğlence aktiviteleri belediyemizin yetki sahası içerisinde yasaklanmıştır. Allah şehitlerimize rahmet eylesin ve Yüce Milletimize bir daha bu tür acılar yaşatmasın. Yas kararına uymayanlar hakkında, gerekli hukuki ve cezai yaptırımlar, tereddütsüz bir şekilde idaremizce uygulanacaktır” ifadelerini paylaştı. 
Bölücü terör örgütü üyesi teröristlerce şehit edilen 12 askerimizin acısı yüreğimizi yakmaya devam ederken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 7 günlük yas ilan etti. Bolu’da ki bütün eğlenceler iptal edildi.

Bölücü terör örgütü üyesi teröristlerce, Cuma ve Cumartesi günü art yaşanan çatışmalarda gelen şehit haberleri ile Türkiye yasa boğuldu. Irak'ın kuzeyindeki Pençe - Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 12 askerimiz 1 gün ara ile şehit oldu. Yürek yakan acı haber sonrası Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan harekete geçti. Özcan, Bolu Belediyesi sınırları içinde kalan mücavir alanda 7 günlük yas ilan etti. Yas çerçevesinde bütün eğlence merkezlerindeki organizasyonlar iptal edildi. Ayrıca Bolu Belediyesi tarafından yılbaşı için düzenlenen Emircan İğrek konseri de iptal edildi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medya hesabından; “Şehit ailelerimizin acısını paylaşmak adına, Bolu Belediye Başkanı olarak, Bolu belediye sınırları içerisinde 7 günlük ‘YAS’ ilan ediyorum. Bu bağlamda yılbaşı akşamı planladığımız Emircan İğrek konserini iptal ettik. Aldığımız yas kararı doğrultusunda, canlı müzik dahil tüm eğlence aktiviteleri belediyemizin yetki sahası içerisinde yasaklanmıştır. Allah şehitlerimize rahmet eylesin ve Yüce Milletimize bir daha bu tür acılar yaşatmasın. Yas kararına uymayanlar hakkında, gerekli hukuki ve cezai yaptırımlar, tereddütsüz bir şekilde idaremizce uygulanacaktır” ifadelerini paylaştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.