Tanju Özcan’a duygulandıran destek

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 05.07.2023 - 15:46, Güncelleme: 05.07.2023 - 16:06
 

Tanju Özcan’a duygulandıran destek

CHP’den değişim istediği için ihraç edilen Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu’nun istifa etmesi için çıktığı Değişim Yürüyüşünde duygulandıran destek geldi.
Tanju Özcan’ın başına olumsuzluk geldiğini sanarak Özcan’ın yürüyüş yoluna koşan yaşlı amca, Tanju özcan’ı karşısında görünce gözyaşlarını tutamadı. CHP’de 20232teki seçimleri kaybeden ve aldığı 25 milyonun oylarını heba ettiği gerekçesiyle Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na tepkiler halen devam ediyor. Bu çerçevede Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan’da değişim yönünde yaptığı açıklamaları sonrası CHP disiplin Kuruluna kesin ihraç talebiyle sevk edilmişti. Genel Başkan kemal Kılıçdaroğlu’nun, genel başkanlığı bırakması için ısrarını sürdüren Belediye başkanı Tanju Özcan, ankara’ya CHP genel Merkezine kadar yürüme kararı almıştı. 3 Temmuz’da yürüyüşüne başlayan Tanju Özcan’a destekte çığ gibi büyüyor.  Yaşlı amca duygulandırdıBolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın basında yer alan haberlerinin ardıından başına kötü olay geldiğini düşünen yaşlı bir amca, yürüyüş yapan grubun yolunu kesti. Tanju Özcan’ı karşısında gören yaşlı amca gözyaşlarını tutamadı. Tanju Özcan, yaşlı amcayı teselli etmeye çalışırken, durumunun iyi olduğunu ve kimsenin kendisine zarar veremeyeceğini ifade etti. Yaşlı amcanın hayır duasını alan Özcan, Ankara’ya yürüyüşüne devam etti.
CHP’den değişim istediği için ihraç edilen Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu’nun istifa etmesi için çıktığı Değişim Yürüyüşünde duygulandıran destek geldi.

Tanju Özcan’ın başına olumsuzluk geldiğini sanarak Özcan’ın yürüyüş yoluna koşan yaşlı amca, Tanju özcan’ı karşısında görünce gözyaşlarını tutamadı. CHP’de 20232teki seçimleri kaybeden ve aldığı 25 milyonun oylarını heba ettiği gerekçesiyle Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na tepkiler halen devam ediyor. Bu çerçevede Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan’da değişim yönünde yaptığı açıklamaları sonrası CHP disiplin Kuruluna kesin ihraç talebiyle sevk edilmişti. Genel Başkan kemal Kılıçdaroğlu’nun, genel başkanlığı bırakması için ısrarını sürdüren Belediye başkanı Tanju Özcan, ankara’ya CHP genel Merkezine kadar yürüme kararı almıştı. 3 Temmuz’da yürüyüşüne başlayan Tanju Özcan’a destekte çığ gibi büyüyor. 

Yaşlı amca duygulandırdıBolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın basında yer alan haberlerinin ardıından başına kötü olay geldiğini düşünen yaşlı bir amca, yürüyüş yapan grubun yolunu kesti. Tanju Özcan’ı karşısında gören yaşlı amca gözyaşlarını tutamadı. Tanju Özcan, yaşlı amcayı teselli etmeye çalışırken, durumunun iyi olduğunu ve kimsenin kendisine zarar veremeyeceğini ifade etti. Yaşlı amcanın hayır duasını alan Özcan, Ankara’ya yürüyüşüne devam etti.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.