**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Tam inmeyen duba trafiği felç etti

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 16.03.2024 - 11:27, Güncelleme: 16.03.2024 - 11:27
 

Tam inmeyen duba trafiği felç etti

Gaziantep Caddesi de Akçakoca Caddesi de duba kurbanı
Gaziantep caddesine giriş ve çıkışlarda konulan ancak tam inmeyen dubayı fark edemeyen sürücü bir anlık dalgınlıkla dubaya çıkınca trafik saatlerce durdu. Sürücüler uzun süre bekledi ancak otomobil dubadan indirilemeyince kaldırımlardan geçmek zorunda kaldı.Gaziantep caddesine çöp toplama ekipleri ile itfaiye, ambulans ve polis ekiplerinin girmesini sağlayan hirolik duba hem bir sürücüyü mağdur etti. Hem de Akçakoca Caddesini kullanan sürücüleri mağdur etti. Normal şartlardan tamamen kapanması gereken yada kullanan olmayınca tamamen kalkması gereken duba yarım kalkık şekilde bırakılınca, Gaziantep Caddesine girmeye çalışan bir esnafa ait otomobil, sürücüsünün bir anlık dalgınlığında dubada asılı kaldı. Otomobilin arkasında bekleyen araçlar ise çok uzun süre beklemek zorunda kaldı. Araç asılı kaldığı dubadan indirilemedi. Otomobilin motor ve teker aksamında büyük maddi hasar oluşurken, otomobil de dubanın indirilmesini sağlayan kumanda bulununcaya kadar asılı kaldı.Otomobilin yolu kapatması nedeniyle Akçakoca Caddesi ve Merkez Camii yanından çok uzun araç kuyrukları oluştu. Otomobil bulunduğu yerden çekilmesi zaman alınca bazı sürücüler kaldırımlardan çıkarak ilerlemek zorunda kaldı.Gaziantep Caddesi esnafı ise, yarım inik duran dubaya isyan ederek; “uzun zamandır dubanın yarım şeklide durduğunu, yetkililere bildirmelerine rağmen dubanın bir türlü onarılmadığını da belirttiler.
Gaziantep Caddesi de Akçakoca Caddesi de duba kurbanı

Gaziantep caddesine giriş ve çıkışlarda konulan ancak tam inmeyen dubayı fark edemeyen sürücü bir anlık dalgınlıkla dubaya çıkınca trafik saatlerce durdu. Sürücüler uzun süre bekledi ancak otomobil dubadan indirilemeyince kaldırımlardan geçmek zorunda kaldı.Gaziantep caddesine çöp toplama ekipleri ile itfaiye, ambulans ve polis ekiplerinin girmesini sağlayan hirolik duba hem bir sürücüyü mağdur etti.

Hem de Akçakoca Caddesini kullanan sürücüleri mağdur etti. Normal şartlardan tamamen kapanması gereken yada kullanan olmayınca tamamen kalkması gereken duba yarım kalkık şekilde bırakılınca, Gaziantep Caddesine girmeye çalışan bir esnafa ait otomobil, sürücüsünün bir anlık dalgınlığında dubada asılı kaldı.

Otomobilin arkasında bekleyen araçlar ise çok uzun süre beklemek zorunda kaldı. Araç asılı kaldığı dubadan indirilemedi. Otomobilin motor ve teker aksamında büyük maddi hasar oluşurken, otomobil de dubanın indirilmesini sağlayan kumanda bulununcaya kadar asılı kaldı.Otomobilin yolu kapatması nedeniyle Akçakoca Caddesi ve Merkez Camii yanından çok uzun araç kuyrukları oluştu. Otomobil bulunduğu yerden çekilmesi zaman alınca bazı sürücüler kaldırımlardan çıkarak ilerlemek zorunda kaldı. Caddesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Gaziantep Caddesi esnafı ise, yarım inik duran dubaya isyan ederek; “uzun zamandır dubanın yarım şeklide durduğunu, yetkililere bildirmelerine rağmen dubanın bir türlü onarılmadığını da belirttiler.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.