**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Taha Furkan Sönmezel Kimdir? Nereli? Biyografi

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 21.05.2024 - 17:55, Güncelleme: 21.05.2024 - 18:16
 

Taha Furkan Sönmezel Kimdir? Nereli? Biyografi

Bolulu Taha Furkan Sönmezel, İçişleri Bakanlığının 30 Nisan 2024 tarihli Kaymakam atamalarında Cumayeri Kaymakamı olarak atandı.
Taha Furkan Sönmezel Kimdir? Bolu Doğumlu Taha Furkan Sönmezel, İçişleri Bakanlığının 30 Nisan 2024 tarihli Kaymakam atamalarında Cumayeri Kaymakamı olarak atandı.Bolulu Taha Furkan Sönmezel, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığından sonra yaptığı AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın'ın danışmanlığının ardından 30 Nisan 2024 tarihli Kaymakam atamalarında Düzce’nin Cumayeri ilçesine atandı.Asaleten ilk Kaymakamlık görevine Düzce’nin Cumayeri ilçesinde başlayan Cumayeri Kaymakamı Taha Furkan Sönmezel, “İçişleri Bakanlığımızın 30.04.2024 tarihli oluru ile Düzce/Cumayeri ilçemizde göreve başladı.
Bolulu Taha Furkan Sönmezel, İçişleri Bakanlığının 30 Nisan 2024 tarihli Kaymakam atamalarında Cumayeri Kaymakamı olarak atandı.

Taha Furkan Sönmezel Kimdir?
Bolu Doğumlu Taha Furkan Sönmezel, İçişleri Bakanlığının 30 Nisan 2024 tarihli Kaymakam atamalarında Cumayeri Kaymakamı olarak atandı.Bolulu Taha Furkan Sönmezel, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığından sonra yaptığı AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın'ın danışmanlığının ardından 30 Nisan 2024 tarihli Kaymakam atamalarında Düzce’nin Cumayeri ilçesine atandı.Asaleten ilk Kaymakamlık görevine Düzce’nin Cumayeri ilçesinde başlayan Cumayeri Kaymakamı Taha Furkan Sönmezel, “İçişleri Bakanlığımızın 30.04.2024 tarihli oluru ile Düzce/Cumayeri ilçemizde göreve başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.