Son dakika haber: Tem otoyolunda yunus polisleri kaza yaptı: 2 yaralı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2020 - 17:37, Güncelleme: 18.08.2020 - 17:37
 

Son dakika haber: Tem otoyolunda yunus polisleri kaza yaptı: 2 yaralı

Son dakika gündem haberi... Tem otoyolu İSTOÇ mevkisinde gidon hakimiyetini kaybeden yunus polis ekibi refüje çarparak kaza yaptı.
Tem otoyolu İSTOÇ mevkisinde gidon hakimiyetini kaybeden yunus polis ekibi refüje çarparak kaza yaptı. Kazada 2 polis memuru ağır yaralandı. Kaza, Tem otoyolu İSTOÇ sapağında meydana geldi. Otoyolda seyir halinde bulunan polis ekibi henüz bilinmeyen bir nedenle motosikletin gidon hakimiyetini kaybederek yolda bulunan refüje çarparak metrelerce sürüklendi. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Yaralı polis memurlarının ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Bu sırada olay yerine gelen meslektaşları ise büyük üzüntü yaşadı. Yaşanan kazanın ardından yolda uzun kuyruklar oluşurken motosikletin yoldan kaldırılmasıyla trafik ise normale dönmeye başladı. Öte yandan, yaralanan 2 polis memurunun durumlarının ağır olduğu öğrenildi. (İHA) Son Dakika Haberleri - Son Dakika Haber - Güncel Haberler
Son dakika gündem haberi... Tem otoyolu İSTOÇ mevkisinde gidon hakimiyetini kaybeden yunus polis ekibi refüje çarparak kaza yaptı.

Tem otoyolu İSTOÇ mevkisinde gidon hakimiyetini kaybeden yunus polis ekibi refüje çarparak kaza yaptı. Kazada 2 polis memuru ağır yaralandı.

Kaza, Tem otoyolu İSTOÇ sapağında meydana geldi. Otoyolda seyir halinde bulunan polis ekibi henüz bilinmeyen bir nedenle motosikletin gidon hakimiyetini kaybederek yolda bulunan refüje çarparak metrelerce sürüklendi. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Yaralı polis memurlarının ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Bu sırada olay yerine gelen meslektaşları ise büyük üzüntü yaşadı.

Yaşanan kazanın ardından yolda uzun kuyruklar oluşurken motosikletin yoldan kaldırılmasıyla trafik ise normale dönmeye başladı. Öte yandan, yaralanan 2 polis memurunun durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

(İHA)

Son Dakika Haberleri - Son Dakika Haber - Güncel Haberler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.