Sokak hayvanlarını bırakın birde bunlara bakın

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 03.06.2024 - 15:17, Güncelleme: 03.06.2024 - 15:17
 

Sokak hayvanlarını bırakın birde bunlara bakın

Bunların yaptığını hayvanlar yapmıyor
Havaların ısınması ile birlikte mesire alanları da özellikle haftasonlarında tatilcilerle doldu taştı. Ancak bazı çevre magandaları, yaptıkları pikniğin ardından geride çöplerini temizlemeden gitmeleri pes dedirtti. Özellikle Gölyaka Kültürpark’ı kullanan piknikçilerin geride pisliklerini temizlemeden gitmeleri vatandaşların tepkisini çekti.  Havaların mevsim normallerine dönmesi ve güneşin yakıcı yüzünü göstermesi ile birlikte Düzce ve ilçelerinde bulunan mesire, piknik alanlarının dolup taşmasına neden oldu. Güneşli havada piknik yapmak isteyen Düzceliler ve il dışından gelen binlerce vatandaş doğa ile iç içe doğal turizm alanlarını doldurdu.  Sokak hayvanları yapmaz bunları yaptığını Ancak dönüşte bazı çevre magandaları yediklerinin, içtiklerinin ambalajlarını, çöplerini, pisliklerini ortada bırakarak gittiler. Aynı yeri kullanmak isteyen diğer vatandaşlar ise gördükleri manzara karşısında çileden çıktı. Çöplüğe dönen ağaç altılarında kendilerinden başkasını ve çevreyi düşünmeden giden çevre magandalarına isyan eden vatandaşlar; “Bugünlerde sokak hayvanları gündemde ama çevre magandalarının verdiği tahribatı sokak hayvanları yapmıyor. Rehabilite edilecekse önce bu pisliği bırakanlar, çöplerini temizlemeyi bilmeyenler rehabilite edilsin” diyerek sert tepki gösterdiler.
Bunların yaptığını hayvanlar yapmıyor

Havaların ısınması ile birlikte mesire alanları da özellikle haftasonlarında tatilcilerle doldu taştı. Ancak bazı çevre magandaları, yaptıkları pikniğin ardından geride çöplerini temizlemeden gitmeleri pes dedirtti. Özellikle Gölyaka Kültürpark’ı kullanan piknikçilerin geride pisliklerini temizlemeden gitmeleri vatandaşların tepkisini çekti. 

Havaların mevsim normallerine dönmesi ve güneşin yakıcı yüzünü göstermesi ile birlikte Düzce ve ilçelerinde bulunan mesire, piknik alanlarının dolup taşmasına neden oldu. Güneşli havada piknik yapmak isteyen Düzceliler ve il dışından gelen binlerce vatandaş doğa ile iç içe doğal turizm alanlarını doldurdu. 



Sokak hayvanları yapmaz bunları yaptığını
Ancak dönüşte bazı çevre magandaları yediklerinin, içtiklerinin ambalajlarını, çöplerini, pisliklerini ortada bırakarak gittiler. Aynı yeri kullanmak isteyen diğer vatandaşlar ise gördükleri manzara karşısında çileden çıktı. Çöplüğe dönen ağaç altılarında kendilerinden başkasını ve çevreyi düşünmeden giden çevre magandalarına isyan eden vatandaşlar; “Bugünlerde sokak hayvanları gündemde ama çevre magandalarının verdiği tahribatı sokak hayvanları yapmıyor. Rehabilite edilecekse önce bu pisliği bırakanlar, çöplerini temizlemeyi bilmeyenler rehabilite edilsin” diyerek sert tepki gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.