Sınavlar öncesi zabıtadan sıkı denetim uygulaması yaptı

Eğitim (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 08.06.2024 - 13:46, Güncelleme: 08.06.2024 - 13:46
 

Sınavlar öncesi zabıtadan sıkı denetim uygulaması yaptı

Milyonlarca öğrencinin üniversiteli olabilmek için ter dökeceği YKS öncesinde Zabıta ekipleri sınav merkezlerini yakın bölgelerde bulunan inşaatlarda çalışanlara sessizlik uyarısı yaptı.
Türkiye genelinde milyonlarca öğrenci üniversiteli olabilmek için ter dökecek. Yıllarca üniversiteli olabilmek için çalışan öğrencilerin sınavda konsantrasyonunun bozulmaması içinde de Düzce belediyesine bağlı zabıta ekipleri inşaatlarda “sessiz çalışın veya işleri sınav boyunca durdurun” uyarısı yaptı. Zabıta ekipleri öğrencilerin sınava gireceği merkezlerin yanında ve yakınında bulunan inşaatları denetleyerek çalışmaları inceledi. Ekipler, inşaat işçilerine ve yetkililerine sınavlarda öğrencilerin gürültüden rahatsız olmaması, konsantrasyonlarının bozulmaması için sessizlik çağrısı yaparken, sesli çalışılması halinde cezai işlem uygulayacakları uyarısı da yaptı.Zabıta ekipleri çalışanlara; “Çocuklarımız sınava girecekler, onların gelecekleri söz konusu. Sesten rahatsız olmamaları için sessiz çalışılması gerekiyor” diyerek hassasiyet çağrısı da yaptılar.
Milyonlarca öğrencinin üniversiteli olabilmek için ter dökeceği YKS öncesinde Zabıta ekipleri sınav merkezlerini yakın bölgelerde bulunan inşaatlarda çalışanlara sessizlik uyarısı yaptı.

Türkiye genelinde milyonlarca öğrenci üniversiteli olabilmek için ter dökecek. Yıllarca üniversiteli olabilmek için çalışan öğrencilerin sınavda konsantrasyonunun bozulmaması içinde de Düzce belediyesine bağlı zabıta ekipleri inşaatlarda “sessiz çalışın veya işleri sınav boyunca durdurun” uyarısı yaptı.

Zabıta ekipleri öğrencilerin sınava gireceği merkezlerin yanında ve yakınında bulunan inşaatları denetleyerek çalışmaları inceledi. Ekipler, inşaat işçilerine ve yetkililerine sınavlarda öğrencilerin gürültüden rahatsız olmaması, konsantrasyonlarının bozulmaması için sessizlik çağrısı yaparken, sesli çalışılması halinde cezai işlem uygulayacakları uyarısı da yaptı.Zabıta ekipleri çalışanlara; “Çocuklarımız sınava girecekler, onların gelecekleri söz konusu. Sesten rahatsız olmamaları için sessiz çalışılması gerekiyor” diyerek hassasiyet çağrısı da yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.