Sıcaklar vantilatör satışlarını artırdı

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 23.08.2023 - 09:55, Güncelleme: 23.08.2023 - 10:01
 

Sıcaklar vantilatör satışlarını artırdı

Düzce ilk olarak Eyyamı Bahur ardından da Arabistan yarımadasından gelen çöl sıcaklarının etkisi altında kalınca insanlar serinlemek için vantilatörlere hücum etti. Satıcılarda ise vantilatörler tükendi.
Türkiye ile birlikte önce Eyyamı Bahur sıcaklarının etkisinde kalarak bir süre kavruldu. Ardından Arabistan Yarımadasından gelen çöl sıcakları vatandaşların buhran geçirmesine neden oldu. Düzceliler ise bu sıcak havalardan kurtulabilmek ve serinleyebilmek için vantilatörlere hücum etti. Vantilatörler ile serinlemek isteyen vatandaşlar bayilere akın ederken esnaflar ise vantilatör satışlarının yoğunluğuna yetişemediklerini belirtiyor. 0 Düzce Elektrikçiler Odası başkanı Serhat Geçtim de;” Sıcaklar vatandaşları çok fazla yıprattı. Sıcaklık ve nem nedeniyle Düzce’de birçok kişi serinleyebilmek için vantilatörlere akın ediyor. Klima ise Düzce şartlarında pek tercih edilmiyor çünkü Düzce mevsim itibariyle yaz mevsimi çok kısa sürüyor. Bu neden tercih edilmiyor ama bu sıcaklara karşı vatandaşlar vantilatör ile serinlemeye çalışıyor” dedi.   
Düzce ilk olarak Eyyamı Bahur ardından da Arabistan yarımadasından gelen çöl sıcaklarının etkisi altında kalınca insanlar serinlemek için vantilatörlere hücum etti. Satıcılarda ise vantilatörler tükendi.

Türkiye ile birlikte önce Eyyamı Bahur sıcaklarının etkisinde kalarak bir süre kavruldu. Ardından Arabistan Yarımadasından gelen çöl sıcakları vatandaşların buhran geçirmesine neden oldu. Düzceliler ise bu sıcak havalardan kurtulabilmek ve serinleyebilmek için vantilatörlere hücum etti. Vantilatörler ile serinlemek isteyen vatandaşlar bayilere akın ederken esnaflar ise vantilatör satışlarının yoğunluğuna yetişemediklerini belirtiyor. 0

Düzce Elektrikçiler Odası başkanı Serhat Geçtim de;” Sıcaklar vatandaşları çok fazla yıprattı. Sıcaklık ve nem nedeniyle Düzce’de birçok kişi serinleyebilmek için vantilatörlere akın ediyor. Klima ise Düzce şartlarında pek tercih edilmiyor çünkü Düzce mevsim itibariyle yaz mevsimi çok kısa sürüyor. Bu neden tercih edilmiyor ama bu sıcaklara karşı vatandaşlar vantilatör ile serinlemeye çalışıyor” dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.