satranççılar dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele ettiler Düzce, SPOR HABERLER Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2023 - 16:42, Güncelleme: 01.05.2023 - 16:42
 

satranççılar dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele ettiler Düzce, SPOR HABERLER Düzce Hür Haber

227 sporcu “şah mat” dedi
Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik satranç turnuvası sona erdi. 227 sporcunun mücadele ettiği turnuvada dereceye giren sporcular madalya ile ödüllendirildi. Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizasyonu ile düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik satranç Turnuvası sona erdi. Bahçeşehir Spor Kompleksinde gerçekleştirilen turnuvada 37’si Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporcusu olmak üzere 227 sporcu katılım sağlarken, minik satranççılar dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Karşılaşmalar sonucunda dereceye giren öğrencilere madalyaları düzenlenen törenle verildi.
227 sporcu “şah mat” dedi

Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik satranç turnuvası sona erdi. 227 sporcunun mücadele ettiği turnuvada dereceye giren sporcular madalya ile ödüllendirildi.

Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizasyonu ile düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik satranç Turnuvası sona erdi. Bahçeşehir Spor Kompleksinde gerçekleştirilen turnuvada 37’si Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporcusu olmak üzere 227 sporcu katılım sağlarken, minik satranççılar dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.
Karşılaşmalar sonucunda dereceye giren öğrencilere madalyaları düzenlenen törenle verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.