Şarkısı Icardi'yle özdeşleşen Simge Sağın sahnede fenalaştı!

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 11.12.2023 - 14:26, Güncelleme: 11.12.2023 - 14:26
 

Şarkısı Icardi'yle özdeşleşen Simge Sağın sahnede fenalaştı!

Şarkıcı Simge Sağın dün akşam verdiği konserde rahatsızlandı. Konser sonrası hastaneye giden Simge Sağın'ın virüs kaptığı ortaya çıktı.
Simge Sağın son olarak KÖFN grubuyla yaptığı düetle gündeme gelmişti. Simge Sağın geçtiğimiz akşam sahneye çıktı. Konseri sırasında fenalaşan ünlü şarkıcı, kulise geçerek bir süre şarkılarına ara vermek zorunda kaldı. SİMGE SAHNEDE FENALAŞTI Konser esnasında rahatsızlanan şarkıcı, konsere bir süre ara vermek zorunda kaldı ancak kendisini toparlayıp sahneye geri dönen Simge Sağın, konserini zor şartlar altında bitirdi. Daha sonra da ambulansla hastaneye gitti. Ünlü şarkıcı daha sonra virüs kaptığını açıkladı ve hem sevenlerini hem de herkesi, dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Şarkıcı Simge Sağın dün akşam verdiği konserde rahatsızlandı. Konser sonrası hastaneye giden Simge Sağın'ın virüs kaptığı ortaya çıktı.

Simge Sağın son olarak KÖFN grubuyla yaptığı düetle gündeme gelmişti. Simge Sağın geçtiğimiz akşam sahneye çıktı. Konseri sırasında fenalaşan ünlü şarkıcı, kulise geçerek bir süre şarkılarına ara vermek zorunda kaldı.

SİMGE SAHNEDE FENALAŞTI


Konser esnasında rahatsızlanan şarkıcı, konsere bir süre ara vermek zorunda kaldı ancak kendisini toparlayıp sahneye geri dönen Simge Sağın, konserini zor şartlar altında bitirdi. Daha sonra da ambulansla hastaneye gitti.

Ünlü şarkıcı daha sonra virüs kaptığını açıkladı ve hem sevenlerini hem de herkesi, dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.