Sanayiye Alt Yapı Darbesi

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 26.01.2024 - 18:35, Güncelleme: 26.01.2024 - 18:35
 

Sanayiye Alt Yapı Darbesi

Düzce sanayisinin belkemiği Küçük sanayi sitesinde yapımı devam eden kanal çalışması sırasında elektrik ana hattı koptu.
Hattın kopması ile birlikte sanayi sitesindeki küçük imalatçılar ve esnaf mağduriyet yaşadı.  Küçük sanayi sitesinde alt yapı çalışmaları çerçevesinde siteye elektrik taşıyan ana hatları koptu. Ana hatları kopması nedeniyle sanayi sitesindeki küçük imalatçıların ve sanayi esnafının dükkanların elektriği kesildi. Sanayiciler ve esnaflar, elektrik gelinceye kadar işlerine ara vermek zorunda kaldı. Tam ekonominin sıkıntıya girdiği dönemde yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle işler tamamen durdu. Esnaflar ve sanayiciler elektriğin gelmesini sabırsızlıkla beklerken küçük Sanayi sitesinin alt yapısının ve özellikle sanayici ve esnafın can damarı olan elektrik hatlarının ve diğer hatların yerlerinin bile belli olmaması, düzensizliği bir kere daha ortaya çıktı.
Düzce sanayisinin belkemiği Küçük sanayi sitesinde yapımı devam eden kanal çalışması sırasında elektrik ana hattı koptu.

Hattın kopması ile birlikte sanayi sitesindeki küçük imalatçılar ve esnaf mağduriyet yaşadı. 

Küçük sanayi sitesinde alt yapı çalışmaları çerçevesinde siteye elektrik taşıyan ana hatları koptu. Ana hatları kopması nedeniyle sanayi sitesindeki küçük imalatçıların ve sanayi esnafının dükkanların elektriği kesildi. Sanayiciler ve esnaflar, elektrik gelinceye kadar işlerine ara vermek zorunda kaldı. Tam ekonominin sıkıntıya girdiği dönemde yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle işler tamamen durdu. Esnaflar ve sanayiciler elektriğin gelmesini sabırsızlıkla beklerken küçük Sanayi sitesinin alt yapısının ve özellikle sanayici ve esnafın can damarı olan elektrik hatlarının ve diğer hatların yerlerinin bile belli olmaması, düzensizliği bir kere daha ortaya çıktı.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.