**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Sağlıkçılara emzirme eğitimi - Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.07.2022 - 12:57, Güncelleme: 16.07.2022 - 12:57
 

Sağlıkçılara emzirme eğitimi - Düzce Haber

Sağlıkçılara emzirme eğitimi
Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde anne ve bebeğe sağlık hizmeti sunan sağlık personeline emzirme danışmanlığı eğitimi verildi.Bebek Dostu Hastane programı dahilinde Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde anne ve bebeğe sağlık hizmeti sunan sağlık personeline eğitim verildi. Atatürk Devlet Hastanesi konferans salonunda Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığına bağlı Merkez Toplum Sağlığı Merkezinde görevli Ebe Semra Demirel tarafından verilen eğitimde annelere danışmanlık yapacak olan sağlık personeline anne sütünün önemi ve emzirme, yetersiz süt, anne sütünün sağımı ve saklanması, relaktasyon, kanguru bakımı, laktasyonda olan annelerin beslenmesi anlatıldı.
Sağlıkçılara emzirme eğitimi

Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde anne ve bebeğe sağlık hizmeti sunan sağlık personeline emzirme danışmanlığı eğitimi verildi.Bebek Dostu Hastane programı dahilinde Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde anne ve bebeğe sağlık hizmeti sunan sağlık personeline eğitim verildi.

Atatürk Devlet Hastanesi konferans salonunda Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığına bağlı Merkez Toplum Sağlığı Merkezinde görevli Ebe Semra Demirel tarafından verilen eğitimde annelere danışmanlık yapacak olan sağlık personeline anne sütünün önemi ve emzirme, yetersiz süt, anne sütünün sağımı ve saklanması, relaktasyon, kanguru bakımı, laktasyonda olan annelerin beslenmesi anlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.