Sağlık ekipleri liselileri taramadan geçirdi

Sağlık (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 04.06.2024 - 11:12, Güncelleme: 04.06.2024 - 11:12
 

Sağlık ekipleri liselileri taramadan geçirdi

İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin sağlıklı toplum için çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Bu çerçevede Çilimli Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrenciler, sağlık taramasından geçirildi.
Öğrenciler ise sağlık ekiplerine yoğun ilgi gösterdi.Düzce İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri sağlıklı toplum için yoğun çalışmalarına ve sağlık taramalarına devam ediyor. Bu çerçevede il Genelinde merkeze bağlı köylerde, ilçelerde ve ilçelere bağlı köylerde gezici kanser tarama aracı ve ekipler ile birlikte tarama yapan Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşların çalışanı sağlıkçılar, ilçelerdeki ve köylerdeki okullarda da tarama gerçekleştiriyor.  Çilimli’de Anadolu Lisesi’nde de stand kuran ekipler hem ulaşılabilir sağlık hizmetleri, sık rastlanan ve hayati tehlike oluşturan hastalıklar hakkında öğrencilere bilgiler verdiler hem de sağlık taraması yaptılar. Öğrencilerin ağız diş sağlığı taraması yapan ekipler, müdahale gerektiren öğrencilere ise hastaneye gelmeleri gerektiğini söylediler.  Sağlık çalışanlarını tarama yapılan Çilimli Anadolu Lisesi’nde Kaymakam Furkan Alpay, Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ayrıca sağlık taramasından geçirilen öğrencilerle de sohbet ettiler. İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları ise il genelinde bütün köyler taranıncaya kadar devam edeceği öğrenildi.
İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin sağlıklı toplum için çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Bu çerçevede Çilimli Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrenciler, sağlık taramasından geçirildi.

Öğrenciler ise sağlık ekiplerine yoğun ilgi gösterdi.Düzce İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri sağlıklı toplum için yoğun çalışmalarına ve sağlık taramalarına devam ediyor. Bu çerçevede il Genelinde merkeze bağlı köylerde, ilçelerde ve ilçelere bağlı köylerde gezici kanser tarama aracı ve ekipler ile birlikte tarama yapan Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşların çalışanı sağlıkçılar, ilçelerdeki ve köylerdeki okullarda da tarama gerçekleştiriyor.

 Çilimli’de Anadolu Lisesi’nde de stand kuran ekipler hem ulaşılabilir sağlık hizmetleri, sık rastlanan ve hayati tehlike oluşturan hastalıklar hakkında öğrencilere bilgiler verdiler hem de sağlık taraması yaptılar. Öğrencilerin ağız diş sağlığı taraması yapan ekipler, müdahale gerektiren öğrencilere ise hastaneye gelmeleri gerektiğini söylediler.

  Sağlık çalışanlarını tarama yapılan Çilimli Anadolu Lisesi’nde Kaymakam Furkan Alpay, Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ayrıca sağlık taramasından geçirilen öğrencilerle de sohbet ettiler. İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları ise il genelinde bütün köyler taranıncaya kadar devam edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.