Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu ağızları açık bıraktı! Balıktan 7 bin kat şifalı, kanserin ilacı

Sağlık (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 28.10.2023 - 19:05, Güncelleme: 28.10.2023 - 19:05
 

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu ağızları açık bıraktı! Balıktan 7 bin kat şifalı, kanserin ilacı

Keten tohumu başta İbn-i Sina olmak üzere birçok tıp bilim insanı tarafından öneriliyor. İçerisinde faydalı doğal yağlar bulunan keten tohumu beyin hücrelerin yeniliyor. Keten tohumunu yoğurtla tüketmek kat kat fayda sağlıyor. İşte detaylar...
Kansere ve birçok kronik rahatsızlığa şifa olan keten tohumunun faydaları saymakla bitmiyor. Peki Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun da önerdiği keten tohumunun faydaları neler? İşte yanıtı... Omega-3 yağ asitleri, kalp sağlığından beyin fonksiyonlarına kadar birçok fayda sağlayan önemli bileşenlerdir. Balık, omega-3 yağ asitleri açısından zengin bir besindir ve sağlığımız için önemlidir. Ancak balık tüketemeyenler ve omega-3 ihtiyacını karşılamak isteyenler için müjdeli bir haber var. Omega-3 açısından balığı tam 7 bin kat geride bırakan bir mucize besin kansere karşı savaş açıyor. Ünlü Prof. İbrahim Saraçoğlu, bu güçlü silahı açıkladı. Ayrıca bu özel besin, anti-enflamatuar özellikleri sayesinde vücuttaki iltihaplanmayı azaltmaya yardımcı olur. İŞTE PROF. DR. İBRAHİM SARAÇOĞLU'NUN ÖVE ÖVE BİTİREMEDİĞİ O MUCİZEVİ BESİN... Balıktan 7 bin kat daha fazla Omega-3'e sahip! Ünlü Prof. İbrahim Saraçoğlu'nun övgülerine mazhar olan bu mucize besin keten tohumu! Keten tohumu, özellikle Mısır ve Asya topraklarında uzun yıllardır kullanılan bir besindir. Omega-3 yağ asitleri açısından zengin olan keten tohumu, aynı zamanda omega-6 ve omega-9 yağ asitlerini de içerir. Keten tohumu yağı, balıktakinden tam 7 bin kat daha fazla omega-3 yağ asidi içerir. Bu, özellikle balık tüketemeyenler veya deniz ürünlerine karşı alerjileri olanlar için büyük bir avantaj. Kansere birebir! Keten tohumu, lignan adı verilen bir bileşik açısından zengindir ve içerdiği lignan sayesinde kansere karşı birebirdir. Özellikle meme, kolon ve prostat kanserleri üzerinde tümör gelişimini engellemede yardımcı olur.
Keten tohumu başta İbn-i Sina olmak üzere birçok tıp bilim insanı tarafından öneriliyor. İçerisinde faydalı doğal yağlar bulunan keten tohumu beyin hücrelerin yeniliyor. Keten tohumunu yoğurtla tüketmek kat kat fayda sağlıyor. İşte detaylar...

Kansere ve birçok kronik rahatsızlığa şifa olan keten tohumunun faydaları saymakla bitmiyor. Peki Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun da önerdiği keten tohumunun faydaları neler? İşte yanıtı...

Omega-3 yağ asitleri, kalp sağlığından beyin fonksiyonlarına kadar birçok fayda sağlayan önemli bileşenlerdir.

Balık, omega-3 yağ asitleri açısından zengin bir besindir ve sağlığımız için önemlidir. Ancak balık tüketemeyenler ve omega-3 ihtiyacını karşılamak isteyenler için müjdeli bir haber var.

Omega-3 açısından balığı tam 7 bin kat geride bırakan bir mucize besin kansere karşı savaş açıyor. Ünlü Prof. İbrahim Saraçoğlu, bu güçlü silahı açıkladı.

Ayrıca bu özel besin, anti-enflamatuar özellikleri sayesinde vücuttaki iltihaplanmayı azaltmaya yardımcı olur.

İŞTE PROF. DR. İBRAHİM SARAÇOĞLU'NUN ÖVE ÖVE BİTİREMEDİĞİ O MUCİZEVİ BESİN...

Balıktan 7 bin kat daha fazla Omega-3'e sahip!


Ünlü Prof. İbrahim Saraçoğlu'nun övgülerine mazhar olan bu mucize besin keten tohumu! Keten tohumu, özellikle Mısır ve Asya topraklarında uzun yıllardır kullanılan bir besindir. Omega-3 yağ asitleri açısından zengin olan keten tohumu, aynı zamanda omega-6 ve omega-9 yağ asitlerini de içerir.

Keten tohumu yağı, balıktakinden tam 7 bin kat daha fazla omega-3 yağ asidi içerir. Bu, özellikle balık tüketemeyenler veya deniz ürünlerine karşı alerjileri olanlar için büyük bir avantaj.

Kansere birebir!


Keten tohumu, lignan adı verilen bir bileşik açısından zengindir ve içerdiği lignan sayesinde kansere karşı birebirdir. Özellikle meme, kolon ve prostat kanserleri üzerinde tümör gelişimini engellemede yardımcı olur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.