**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Polislerin 100 Yıllık Geçmişi Fotoraflarla tarihlerini anlattılar

Kültür Sanat (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 26.10.2023 - 11:37, Güncelleme: 26.10.2023 - 11:37
 

Polislerin 100 Yıllık Geçmişi Fotoraflarla tarihlerini anlattılar

Polis teşkilatının tarihi fotoğraflarla görücüye çıktı
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü açtığı fotoğraf sergisi ile polis teşkilatının geçmişten günümüze kadar geçirdiği değişimi Düzcelilere sergiledi. Polis teşkilatı kuruluşundan bu yana hem ekipler olarak hemde kullandığı alet, araç ve gereçlerle çok büyük değişim geçirdi. Suç ve suçlularla mücadele konusunda teknolojik gelişimleri ve değişimleri takip etmeye çalışan teşkilat, aynı zamanda branşlaşmış kalifiye polisleriyle de milletin güvencesi olmaya devam ederken, geçmişten günümüze geçirdiği bütün değişimler açılan fotoğraf sergisi ile gözler önüne serildi. Anıtpark Meydanında açılan sergide polis teşkilatında üniformalardan, araçlara, kullanılan cihazlardan ekiplere kadar her şey Düzcelilerin beğenisine sunuldu.Açılan sergiyi Düzce Valisi Selçuk Aslan ve protokol üyeleri birlikte gezdi. Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ise ziyaretçilere teşkilatın geçmişi ve günümüzü hakkında bilgiler verdi.  
Polis teşkilatının tarihi fotoğraflarla görücüye çıktı

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü açtığı fotoğraf sergisi ile polis teşkilatının geçmişten günümüze kadar geçirdiği değişimi Düzcelilere sergiledi. Polis teşkilatı kuruluşundan bu yana hem ekipler olarak hemde kullandığı alet, araç ve gereçlerle çok büyük değişim geçirdi.

Suç ve suçlularla mücadele konusunda teknolojik gelişimleri ve değişimleri takip etmeye çalışan teşkilat, aynı zamanda branşlaşmış kalifiye polisleriyle de milletin güvencesi olmaya devam ederken, geçmişten günümüze geçirdiği bütün değişimler açılan fotoğraf sergisi ile gözler önüne serildi. Anıtpark Meydanında açılan sergide polis teşkilatında üniformalardan, araçlara, kullanılan cihazlardan ekiplere kadar her şey Düzcelilerin beğenisine sunuldu.Açılan sergiyi Düzce Valisi Selçuk Aslan ve protokol üyeleri birlikte gezdi. Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ise ziyaretçilere teşkilatın geçmişi ve günümüzü hakkında bilgiler verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.