Polis 100. Yılı sürücülerle birlikte kutluyor

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 12.10.2023 - 17:55, Güncelleme: 12.10.2023 - 17:57
 

Polis 100. Yılı sürücülerle birlikte kutluyor

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Cumhuriyetimizin ‘’100. Yılı Kutlamaları’’ çerçevesinde kurulan çadırda hem eğitim veriyor hem kısa filmlerle bilgilendirme yapıyor.
Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri sürücülere yönelik çalışmalarına başladı. Kaynaşlı uygulama noktasında oluşturulan "Yaşam Tüneli" eğitim çadırında sürücüler üzerinde yapılan emniyet kemerinin önemi, kazaların oluşmasında aşırı hız ve dikkatsiz araç kullanımı hakkında gösterilen kısa filmlerle bilgilendirme yapıyor. Bu çalışmaların yanı sıra, Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde 100. Yıl Marşı, 100. Yılında Yeşil Vatan, 100. Yılında Eğitim ve Öğretim, 100. Yılında Enerji, Haberleşme, Teknoloji, Kadın Hakları, Sağlık ve Yerli Teknoloji ve Savunma gibi konularında kısa filmlerde izletiliyor. Çalışmalara bugüne kadar 158 sürücü katıldı. Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerine de devam ediyor.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Cumhuriyetimizin ‘’100. Yılı Kutlamaları’’ çerçevesinde kurulan çadırda hem eğitim veriyor hem kısa filmlerle bilgilendirme yapıyor.

Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri sürücülere yönelik çalışmalarına başladı. Kaynaşlı uygulama noktasında oluşturulan "Yaşam Tüneli" eğitim çadırında sürücüler üzerinde yapılan emniyet kemerinin önemi, kazaların oluşmasında aşırı hız ve dikkatsiz araç kullanımı hakkında gösterilen kısa filmlerle bilgilendirme yapıyor. Bu çalışmaların yanı sıra, Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde 100. Yıl Marşı, 100. Yılında Yeşil Vatan, 100. Yılında Eğitim ve Öğretim, 100. Yılında Enerji, Haberleşme, Teknoloji, Kadın Hakları, Sağlık ve Yerli Teknoloji ve Savunma gibi konularında kısa filmlerde izletiliyor. Çalışmalara bugüne kadar 158 sürücü katıldı.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerine de devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.