Pazaryeri ve toplu taşıma araçlarında denetim yapıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2020 - 11:38, Güncelleme: 28.11.2020 - 11:38
 

Pazaryeri ve toplu taşıma araçlarında denetim yapıldı

Vaka sayılarının arttığı Düzce’de, korona virüs tedbirleri de sıklaştırıldı.
Vaka sayılarının arttığı Düzce'de, korona virüs tedbirleri de sıklaştırıldı. Düzce'de Pazar yerlerinde ve toplu taşıma alanlarında sıkı denetim uygulanıyor. Korona virüs salgını nedeni ile ülke genelinde denetimler sıklaştırıldı. Düzce Valisi Cevdet Atay'ın koordinesinde de ekipler tarafından pazaryeri ve toplu taşıma alanlarında ekipler maske, mesafe ve hijyen kurallarında denetimler yapılıyor. Düzce'de Pazar yerlerinde ekipler tarafından maske dağıtımı gerçekleştirilirken, toplu ulaşım araçlarında da emniyet ve jandarma ekipleri tarafından denetimler yapılıyor. Alışveriş merkezleri ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlerde Korona virüs tedbirlerine yönelik denetimler kararlılıklar devam ederken, kurallara uymayanlara cezai işlem uygulanıyor.
Vaka sayılarının arttığı Düzce’de, korona virüs tedbirleri de sıklaştırıldı.

Vaka sayılarının arttığı Düzce'de, korona virüs tedbirleri de sıklaştırıldı. Düzce'de Pazar yerlerinde ve toplu taşıma alanlarında sıkı denetim uygulanıyor.


Korona virüs salgını nedeni ile ülke genelinde denetimler sıklaştırıldı. Düzce Valisi Cevdet Atay'ın koordinesinde de ekipler tarafından pazaryeri ve toplu taşıma alanlarında ekipler maske, mesafe ve hijyen kurallarında denetimler yapılıyor. Düzce'de Pazar yerlerinde ekipler tarafından maske dağıtımı gerçekleştirilirken, toplu ulaşım araçlarında da emniyet ve jandarma ekipleri tarafından denetimler yapılıyor. Alışveriş merkezleri ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlerde Korona virüs tedbirlerine yönelik denetimler kararlılıklar devam ederken, kurallara uymayanlara cezai işlem uygulanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.