Özge Yağız sevgilisi Gökberk Demirci'yi aldattı mı? Suskunluğunu bozdu

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 04.01.2024 - 11:21, Güncelleme: 04.01.2024 - 11:21
 

Özge Yağız sevgilisi Gökberk Demirci'yi aldattı mı? Suskunluğunu bozdu

Özge Yağız'ın sevgilisi Cem Karaca'yı aldattığı iddia edilmişti. Gökberk Demirci'den Özge Yağız'ın ihanetine uğradığı yönündeki haberlerle ilgili ilk açıklama geldi. Peki Özge Yağız sevgilisi Gökberk Demirci'yi aldattı mı?
Özge Yağız ile Gökberk Demirci birlikte rol aldıkları günlük dizide yakınlık kurmuş ve aşk yaşamaya başlamışlardı. Nişanlanan çift daha sonra yüzük atmışlardı ancak Özge Yağız ile Gökberk Demirci'nin ayrılıkları uzun sürmemiş, yüzük atan iki isim barışmışlardı. Fakat her ne kadar barışsalar da, bu ilişkinin sonu yine ayrılık olmuştu. Son dönemlerde de Özge Yağız'ın, eski nişanlısı Gökberk Demirci'yi aldattığı iddiaları gündeme gelmeye başlamıştı. Üç Kız Kardeş dizisinde rol alan Demirci, ihanet iddialarına cevap verdi. ÖZGE YAĞIZ GÖKBERK DEMİRCİ'Yİ ALDATTI MI? Magazin Haberleri TV100'ün özel haberine göre; Gökberk Demirci konu hakkında şu ifadeleri kullandı: "Zaten baya bir zaman olmuş, herkesin kendi tercihi saygı duyuyorum. Pek konuşma taraftarı değilim, kusuruma bakmayın lütfen." Yeni ilişki iddialarına da cevap veren Demirci, "Konuşmaya gerek bile duymadığım konular. Zannedildiği üzere hiçbir şey yok." dedi.
Özge Yağız'ın sevgilisi Cem Karaca'yı aldattığı iddia edilmişti. Gökberk Demirci'den Özge Yağız'ın ihanetine uğradığı yönündeki haberlerle ilgili ilk açıklama geldi. Peki Özge Yağız sevgilisi Gökberk Demirci'yi aldattı mı?

Özge Yağız ile Gökberk Demirci birlikte rol aldıkları günlük dizide yakınlık kurmuş ve aşk yaşamaya başlamışlardı. Nişanlanan çift daha sonra yüzük atmışlardı ancak Özge Yağız ile Gökberk Demirci'nin ayrılıkları uzun sürmemiş, yüzük atan iki isim barışmışlardı. Fakat her ne kadar barışsalar da, bu ilişkinin sonu yine ayrılık olmuştu.

Son dönemlerde de Özge Yağız'ın, eski nişanlısı Gökberk Demirci'yi aldattığı iddiaları gündeme gelmeye başlamıştı. Üç Kız Kardeş dizisinde rol alan Demirci, ihanet iddialarına cevap verdi.


ÖZGE YAĞIZ GÖKBERK DEMİRCİ'Yİ ALDATTI MI?

Magazin Haberleri TV100'ün özel haberine göre; Gökberk Demirci konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Zaten baya bir zaman olmuş, herkesin kendi tercihi saygı duyuyorum. Pek konuşma taraftarı değilim, kusuruma bakmayın lütfen."


Yeni ilişki iddialarına da cevap veren Demirci, "Konuşmaya gerek bile duymadığım konular. Zannedildiği üzere hiçbir şey yok." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.