**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Özel çalışanlar sabah sporuyla mesaiye başladı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 01.09.2023 - 12:52, Güncelleme: 01.09.2023 - 12:52
 

Özel çalışanlar sabah sporuyla mesaiye başladı

Kusursuz kafe çalışanı özel bireyle güne spor yaparak başladı. Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü antrenörleri tarafından Düzce’de güne sporla başlaması için hayata geçirilen proje Özel çocukların çalıştığı Kusursuz Kafede başladı.
Düzce’de Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nce güne sporla başla projesi hayata geçti. Projenin ilk gününde özel bireylerin çalıştığı Kusursuz kafe personeline Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü antrenörlerince aerobik yaptırıldı. Spora katılan özel bireyler ise hem spor yaparken hemde eğlenceli vakit geçirdiler. Bütün Düzce geneline yayılması planlanan proje her Cuma günü sabah saat 10.00’da Kültür Mahallesi’nde bulunan Kusursuz kafede yapılacak.  Proje ile ilgili olarak bilgiler veren Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü spor antrenörü Nilüfer Güler; “Düzcelilerin daha çok sabah sporuna dahil olsunlar istiyoruz. Sporun Düzce’de revaçta olmadığını gördük. Herkesi spora davet etmek amaçlı bir projedir. Kusursuz kafede ilk günümüz bugün. Bu projeye özel çocuklarımızla başladık. Sonrasında bütün çocuklarımızla birlikte yapmak istiyoruz. Bu projemiz bugün ilk defa kusursuz kafede başladı. Kusursuz kafede devamını da getireceğiz. Daha sonra da spor etkinliklerimiz yine olacak. Bu etkinliklerimize herkes katılabilecek. Her Cuma 10.30’da Kusursuz Kafede başlayacağız. Etkinliğime katılanlara ise aerobik ve step gibi daha çok müzikli olan sporları yaptıracağız. Yani bütün Düzceliler hiçbir sıkıntı yaşamadan gelebilirler” dedi.   “7’den 70’e bütün Düzce’yi davet ediyoruz” Kusursuz Kafe Sorumlusu Şeyda Aydemir ise proje ile ilgili olarak şunları söyledi; “Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile işbirliği yaparak her Cuma günü Kusursuz Kafe’de özel çocuklarımız ile birlikte güne enerjik başlıyoruz. Bütün halkımızı da bu güzel etkinliğe davet ediyoruz. 7’den 70’e bütün Düzce’yi buraya eğlenceli ve sağlıklı etkinliğe davet ediyoruz”  Özel çocuklar spor yaparken eğlendi.Kusursuz Kafe’de çalışan Sedat Çiçek; “Ben güne spor yaparak başladım. Çokta eğlendim. Spor yapmak çok kolay. Hiç zorlanmadım” dedi. Kusursuz Kafe çalışanı Seda Aycil ise; “Spor yapmak hoşuma gitti. Sporu çıok istiyordum. İlk defa spor yaptım. Çok eğlenceli.Proje her Cuma günü sabah saat 10:30’da Düzce Belediyesi Kusursuz Kafe bahçesinde yapılacak.
Kusursuz kafe çalışanı özel bireyle güne spor yaparak başladı. Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü antrenörleri tarafından Düzce’de güne sporla başlaması için hayata geçirilen proje Özel çocukların çalıştığı Kusursuz Kafede başladı.

Düzce’de Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nce güne sporla başla projesi hayata geçti.

Projenin ilk gününde özel bireylerin çalıştığı Kusursuz kafe personeline Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü antrenörlerince aerobik yaptırıldı. Spora katılan özel bireyler ise hem spor yaparken hemde eğlenceli vakit geçirdiler. Bütün Düzce geneline yayılması planlanan proje her Cuma günü sabah saat 10.00’da Kültür Mahallesi’nde bulunan Kusursuz kafede yapılacak. 
Proje ile ilgili olarak bilgiler veren Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü spor antrenörü Nilüfer Güler; “Düzcelilerin daha çok sabah sporuna dahil olsunlar istiyoruz. Sporun Düzce’de revaçta olmadığını gördük. Herkesi spora davet etmek amaçlı bir projedir. Kusursuz kafede ilk günümüz bugün. Bu projeye özel çocuklarımızla başladık. Sonrasında bütün çocuklarımızla birlikte yapmak istiyoruz. Bu projemiz bugün ilk defa kusursuz kafede başladı. Kusursuz kafede devamını da getireceğiz. Daha sonra da spor etkinliklerimiz yine olacak. Bu etkinliklerimize herkes katılabilecek. Her Cuma 10.30’da Kusursuz Kafede başlayacağız. Etkinliğime katılanlara ise aerobik ve step gibi daha çok müzikli olan sporları yaptıracağız. Yani bütün Düzceliler hiçbir sıkıntı yaşamadan gelebilirler” dedi.


  “7’den 70’e bütün Düzce’yi davet ediyoruz”
Kusursuz Kafe Sorumlusu Şeyda Aydemir ise proje ile ilgili olarak şunları söyledi; “Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile işbirliği yaparak her Cuma günü Kusursuz Kafe’de özel çocuklarımız ile birlikte güne enerjik başlıyoruz. Bütün halkımızı da bu güzel etkinliğe davet ediyoruz. 7’den 70’e bütün Düzce’yi buraya eğlenceli ve sağlıklı etkinliğe davet ediyoruz” 

Özel çocuklar spor yaparken eğlendi.Kusursuz Kafe’de çalışan Sedat Çiçek; “Ben güne spor yaparak başladım. Çokta eğlendim. Spor yapmak çok kolay. Hiç zorlanmadım” dedi.
Kusursuz Kafe çalışanı Seda Aycil ise; “Spor yapmak hoşuma gitti. Sporu çıok istiyordum. İlk defa spor yaptım. Çok eğlenceli.Proje her Cuma günü sabah saat 10:30’da Düzce Belediyesi Kusursuz Kafe bahçesinde yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.