Onur Akay canlı yayında bir anda bayıldı!

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 29.05.2024 - 15:10, Güncelleme: 29.05.2024 - 15:10
 

Onur Akay canlı yayında bir anda bayıldı!

Bir canlı yayına konuk olan Onur Akay, bir anda baygınlık geçirdi. Oturduğu sandalyeden yere yığılan Onur Akay herkesi korkuttu.
Sanat dünyasının "felaket tellalı" olarak anılan Onur Akay, önceki akşam sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen bir canlı yayına katıldı. Geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan Onur Akay, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yaşadığı yumruklu saldırıyı anlatan ve sürekli baş dönmesi yaşadığını ifade eden Akay, canlı yayında bayıldı. Akay'ın canlı yayın yaptığı odanın kilitli olması nedeniyle ailesi tarafından sürekli kapıya vurulunca, Akay kendine geldi ve kapıyı açtı. Annesi ve kardeşinin de korku dolu anlar yaşadığı olay sonrası ünlü şarkıcı, hastaneye kaldırıldı. Gözetim altında tutulan Onur Akay'ın, tansiyon yükselmesi nedeni ile baygınlık geçirdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Bir canlı yayına konuk olan Onur Akay, bir anda baygınlık geçirdi. Oturduğu sandalyeden yere yığılan Onur Akay herkesi korkuttu.

Sanat dünyasının "felaket tellalı" olarak anılan Onur Akay, önceki akşam sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen bir canlı yayına katıldı.

Geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan Onur Akay, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yaşadığı yumruklu saldırıyı anlatan ve sürekli baş dönmesi yaşadığını ifade eden Akay, canlı yayında bayıldı. Akay'ın canlı yayın yaptığı odanın kilitli olması nedeniyle ailesi tarafından sürekli kapıya vurulunca, Akay kendine geldi ve kapıyı açtı.


Annesi ve kardeşinin de korku dolu anlar yaşadığı olay sonrası ünlü şarkıcı, hastaneye kaldırıldı. Gözetim altında tutulan Onur Akay'ın, tansiyon yükselmesi nedeni ile baygınlık geçirdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.