Ömür Bilgin ve Savaş Arı mutlu birlikteliklerinde ilk adımı attı

Yaşam (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 07.03.2024 - 16:44, Güncelleme: 07.03.2024 - 16:51
 

Ömür Bilgin ve Savaş Arı mutlu birlikteliklerinde ilk adımı attı

Ömür Bilgin ve Öncü Medya Haber Müdürü Savaş Arı, düzenlenen nişan töreni ile mutlu birlikteliklerinin ilk adımını attılar. Çiftin nişan yüzüklerini Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü taktı.
Düzce’nin önemli STK’larında yönetim kurulu üyeliği, birim başkanlığı gibi önemli görevlerinde yer alan Ömür Bilgin ile Öncü Medya Haber Müdürü Savaş Arı, düzenlenen sade nişan töreni ile ömür boyu sürecek mutlu birlikteliklerinde ilk adımını attı. Düzenlenen nişan töreninde, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile aileleri ve arkadaşları katıldı. Çiftin nişan yüzüğünü ise Belediye başkanı Dr. Faruk Özlü; çifte iki cihan saadeti dileyerek taktı. Faruk Özlü konuşmasına; “Evlilik çok mukaddes bir kurumdur. İki arkadaşımızı da yaptıkları görevleri gereği biliyor ve tanıyoruz. Onların bu mutlu günlerine şahitlik etmek benim içinde çok özel oldu. Hem Savaş kardeşime hem de Ömür kardeşime bir ömür boyu mutluluk diliyorum” dedi.  
Ömür Bilgin ve Öncü Medya Haber Müdürü Savaş Arı, düzenlenen nişan töreni ile mutlu birlikteliklerinin ilk adımını attılar. Çiftin nişan yüzüklerini Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü taktı.

Düzce’nin önemli STK’larında yönetim kurulu üyeliği, birim başkanlığı gibi önemli görevlerinde yer alan Ömür Bilgin ile Öncü Medya Haber Müdürü Savaş Arı, düzenlenen sade nişan töreni ile ömür boyu sürecek mutlu birlikteliklerinde ilk adımını attı.

Düzenlenen nişan töreninde, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile aileleri ve arkadaşları katıldı. Çiftin nişan yüzüğünü ise Belediye başkanı Dr. Faruk Özlü; çifte iki cihan saadeti dileyerek taktı. Faruk Özlü konuşmasına; “Evlilik çok mukaddes bir kurumdur. İki arkadaşımızı da yaptıkları görevleri gereği biliyor ve tanıyoruz. Onların bu mutlu günlerine şahitlik etmek benim içinde çok özel oldu. Hem Savaş kardeşime hem de Ömür kardeşime bir ömür boyu mutluluk diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.