Okul kantinlerinde fiyat tarifeleri belirleniyor Düzce, Ekonomi Haberler Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2022 - 11:09, Güncelleme: 29.08.2022 - 11:09
 

Okul kantinlerinde fiyat tarifeleri belirleniyor Düzce, Ekonomi Haberler Düzce Hür Haber

Okul kantinlerinde fiyat tarifeleri belirleniyor
Okulların açılmasına kısa bir süre kala Düzce Bakkallar ve Bayiler Odası yeni sezona ilişkin tedbirleri görüştü.Okul kantinlerindeki fiyatlar, eğitim için temel ihtiyaç olan defter, kitap, kalem gibi kırtasiye malzemelerine kadar fiyatlar ve diğer konular ele alındı.Bakkallar ve Bayiler Oda Başkanı Vildan Şamandar “Yeni eğitim ve öğretim sezonunda öğrenci ve velilere kolaylık sağlanmalı' dedi. Şamandar, öğrenciler için kırtasiye ürünleri, internet ve bilgisayarlar başta olmak üzere tüm okul araç ve gereçlerinde KDV'nin kaldırılması gerektiğini belirtti.Vildan Şamandar bu konuda şu görüşlere yer verdi: “Geçtiğimiz yıl ile kıyaslandığında öğrencilerin bu yılki okul masraflarında enflasyona bağlı olarak yaklaşık yüzde 80 ile yüzde 150 oranında artış gözlemlendi. Bunun için veli ve öğrencilere kolaylık sağlanmalı” ifadelerinde bulundu.
Okul kantinlerinde fiyat tarifeleri belirleniyor

Okulların açılmasına kısa bir süre kala Düzce Bakkallar ve Bayiler Odası yeni sezona ilişkin tedbirleri görüştü.Okul kantinlerindeki fiyatlar, eğitim için temel ihtiyaç olan defter, kitap, kalem gibi kırtasiye malzemelerine kadar fiyatlar ve diğer konular ele alındı.Bakkallar ve Bayiler Oda Başkanı Vildan Şamandar “Yeni eğitim ve öğretim sezonunda öğrenci ve velilere kolaylık sağlanmalı' dedi.

Şamandar, öğrenciler için kırtasiye ürünleri, internet ve bilgisayarlar başta olmak üzere tüm okul araç ve gereçlerinde KDV'nin kaldırılması gerektiğini belirtti.Vildan Şamandar bu konuda şu görüşlere yer verdi: “Geçtiğimiz yıl ile kıyaslandığında öğrencilerin bu yılki okul masraflarında enflasyona bağlı olarak yaklaşık yüzde 80 ile yüzde 150 oranında artış gözlemlendi. Bunun için veli ve öğrencilere kolaylık sağlanmalı” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.