Okul ismi baskılarla değişti 1000 TL'lik formalar ne olacak?

Eğitim (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 28.09.2023 - 15:32, Güncelleme: 28.09.2023 - 15:32
 

Okul ismi baskılarla değişti 1000 TL'lik formalar ne olacak?

Düzce’de 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi eski ismi olan Düzce Lisesi’ne kavuşmasının ardından sosyal medyada gündem olmasıyla yeniden değişti.
Ancak öğrencilerin Düzce Lisesi olarak aldığı formaların ne olacağı ise bilinmiyor. Düzce’de 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi ismi, Düzcelilerin talebi üzerine eski ismi olan Düzce Lisesi olarak değiştirildi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in de onay vermesi ile okulun ismi yeniden Düzce Lisesi oldu. Ancak sosyal medyada yapılan çağrılar ve Bakan Yusuf Tekin’e yapılan baskıların ardından okulun ismi yeniden 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi olarak değiştirildi. Değişim ile birlikte okulda eğitim gören öğrencilerin Düzce Lisesi olarak aldıkları formalar ellerinde kaldı. Bir forma fiyatının bin lirayı bulduğu ve hayat şartlarının zor olduğu dönemde aileler ise isyan etti. Öğrenci velileri; “Çocuklarımız yeniden Düzce Lisesi’ne gidecek diye seviniyorduk. Okulun ismini taşıyan formalarımızı da alarak çocuklarımıza giydirdik. Ancak Düzceli bile olmayan Düzce’de yaşamayan sosyal medya fenomenlerinin baskısıyla okulumuzun adı değişti. Bizlerde hayat pahalılığının olduğu bugünlerde zor zar aldığımız formalarımız elimizde kaldı. Bu formaları ne yapacağız. Şimdi yeniden bin TL daha mı vereceğiz. Sayın bakanımız sesimizi duysun dediler.
Düzce’de 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi eski ismi olan Düzce Lisesi’ne kavuşmasının ardından sosyal medyada gündem olmasıyla yeniden değişti.

Ancak öğrencilerin Düzce Lisesi olarak aldığı formaların ne olacağı ise bilinmiyor. Düzce’de 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi ismi, Düzcelilerin talebi üzeri ne eski ismi olan Düzce Lisesi olarak değiştirildi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in de onay vermesi ile okulun ismi yeniden Düzce Lisesi oldu. Ancak sosyal medyada yapılan çağrılar ve Bakan Yusuf Tekin’e yapılan baskıların ardından okulun ismi yeniden 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi olarak değiştirildi. Değişim ile birlikte okulda eğitim gören öğrencilerin Düzce Lisesi olarak aldıkları formalar ellerinde kaldı. Bir forma fiyatının bin lirayı bulduğu ve hayat şartlarının zor olduğu dönemde aileler ise isyan etti. Öğrenci velileri; “Çocuklarımız yeniden Düzce Lisesi’ ne gidecek diye seviniyorduk. Okulun ismini taşıyan formalarımızı da alarak çocuklarımıza giydirdik. Ancak Düzceli bile olmayan Düzce’de yaşamayan sosyal medya fenomenlerinin baskısıyla okulumuzun adı değişti. Bizlerde hayat pahalılığının olduğu bugünlerde zor zar aldığımız formalarımız elimizde kaldı. Bu formaları ne yapacağız. Şimdi yeniden bin TL daha mı vereceğiz. Sayın bakanımız sesimizi duysun dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.