Ok atıp sinema keyfi yaptılar

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2024 - 13:57, Güncelleme: 06.01.2024 - 15:44
 

Ok atıp sinema keyfi yaptılar

Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı gönüllü gençleri Huzurevi sakinleri ziyaret ederek, onlarla birlikte oyunlar oynadı.
Düzce'de gençlerin sürekli olarak ziyaret ettiği huzurevi sakinleri bu sefer şaşırtarak, gençleri ziyaret etti. Gençlik Merkezine giden huzur evi sakinleri merkez bünyesinde bulunan çeşitli spor dallarını gençler ile birlikte yaşadı. Okçuluk, bilardo, masa tenisi gibi oyunlar oynayan huzur evi sakinleri gençlerle unutulmaz bir gün yaşadı.
Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı gönüllü gençleri Huzurevi sakinleri ziyaret ederek, onlarla birlikte oyunlar oynadı.

Düzce'de gençlerin sürekli olarak ziyaret ettiği huzurevi sakinleri bu sefer şaşırtarak, gençleri ziyaret etti. Gençlik Merkezine giden huzur evi sakinleri merkez bünyesinde bulunan çeşitli spor dallarını gençler ile birlikte yaşadı.

Okçuluk, bilardo, masa tenisi gibi oyunlar oynayan huzur evi sakinleri gençlerle unutulmaz bir gün yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.