**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Oğuzhan Dağ Genç pilot son yolcuğuna uğurlandı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 20.12.2023 - 17:44, Güncelleme: 20.12.2023 - 17:58
 

Oğuzhan Dağ Genç pilot son yolcuğuna uğurlandı

İstanbul'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Pilot Oğuzhan Dağ, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde pilot üniforması ile son yolculuğuna uğurlandı.
Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde bulunan Akıncı SİHA’nın uçuş ekibinde yer alan ve hayali olan havayolu pilotu olmak için Türk Hava Yollarına giren Oğuzhan Dağ, İstanbul Çatalca’da Kuzey Marmara Otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Mersinli arkadaşı Ekin Güneş ile birlikte hayatını kaybetti. Son uçuş eğitimlerini tam başarı ile tamamlayarak, Türk Hava Yollarının pilot kadrosuna giren Oğuzhan Dağ, memleketi Düzce’nin Akçakoca ilçesine bağlı Küpler köyünde son yolculuğuna uğurlandı.Pilot üniforması tabut üzerine koyulan Oğuzhan Dağ’ın cenazesine Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can, pilot arkadaşları ve yüzlerce kişi katılım sağladı.  
İstanbul'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Pilot Oğuzhan Dağ, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde pilot üniforması ile son yolculuğuna uğurlandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde bulunan Akıncı SİHA’nın uçuş ekibinde yer alan ve hayali olan havayolu pilotu olmak için Türk Hava Yollarına giren Oğuzhan Dağ, İstanbul Çatalca’da Kuzey Marmara Otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Mersinli arkadaşı Ekin Güneş ile birlikte hayatını kaybetti.

Son uçuş eğitimlerini tam başarı ile tamamlayarak, Türk Hava Yollarının pilot kadrosuna giren Oğuzhan Dağ, memleketi Düzce’nin Akçakoca ilçesine bağlı Küpler köyünde son yolculuğuna uğurlandı. Pilot üniforması tabut üzerine koyulan Oğuzhan Dağ’ın cenazesine Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can, pilot arkadaşları ve yüzlerce kişi katılım sağladı.

 
Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.