Öğretmenler korosu mest etti

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 21.11.2023 - 11:37, Güncelleme: 21.11.2023 - 11:37
 

Öğretmenler korosu mest etti

Düzce Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okulların öğretmenlerince kurulan öğretmenler korosu, 24 Kasım Öğretmenler gününe özel konser verdi.
Öğretmenlerin söylediği şarkılar izleyenleri mest etti. Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğünce kurumlarda görevli öğretmenlerin katılımıyla öğretmenler korosu kuruldu. Koro öğretmenler gününe özel konser düzenledi. KYK Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe Vali Selçuk Aslan ile protokol üyeleri, şehit aileleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı. Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi koordinesinde düzenlenen konserde öğretmenler Türk Halk ve Sanat Müziğinin birbirinden değerli eserlerini söylerken konseri izleyenler ise mest oldu. Konser sonunda Vali Selçuk Aslan koroya katılan öğretmenleri tebrik etti. Koronun gelecek haftalarda da konserlerine devam edeceği öğrenildi.
Düzce Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okulların öğretmenlerince kurulan öğretmenler korosu, 24 Kasım Öğretmenler gününe özel konser verdi.

Öğretmenlerin söylediği şarkılar izleyenleri mest etti.

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğünce kurumlarda görevli öğretmenlerin katılımıyla öğretmenler korosu kuruldu. Koro öğretmenler gününe özel konser düzenledi. KYK Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe Vali Selçuk Aslan ile protokol üyeleri, şehit aileleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi koordinesinde düzenlenen konserde öğretmenler Türk Halk ve Sanat Müziğinin birbirinden değerli eserlerini söylerken konseri izleyenler ise mest oldu. Konser sonunda Vali Selçuk Aslan koroya katılan öğretmenleri tebrik etti.
Koronun gelecek haftalarda da konserlerine devam edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.