Öğrencilere Biyoçeşitlilik anlatılıyor Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2022 - 13:19, Güncelleme: 14.12.2022 - 13:19
 

Öğrencilere Biyoçeşitlilik anlatılıyor Düzce Haber

Öğrencilere Biyoçeşitlilik anlatılıyor
Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri okullara tek tek giderek Doğa ve Biyoçeşitlilik eğitimlerini vermeye devam ediyor.Düzce’de öğrencilere biyoçeşitlilik aktarılmaya devam ediliyor. Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri ilçelere giderek okulları ziyaret ediyor. Müdürlük personelleri son olarak Çilimli ilçesi Esenli Ortaokulu’nu gitti. Öğrenciler ile bir araya gelen ekipler doğa ve biyoçeşitlilik konusunda geniş bilgilendirmelerde bulundu.
Öğrencilere Biyoçeşitlilik anlatılıyor

Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri okullara tek tek giderek Doğa ve Biyoçeşitlilik eğitimlerini vermeye devam ediyor.Düzce’de öğrencilere biyoçeşitlilik aktarılmaya devam ediliyor.

Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri ilçelere giderek okulları ziyaret ediyor. Müdürlük personelleri son olarak Çilimli ilçesi Esenli Ortaokulu’nu gitti. Öğrenciler ile bir araya gelen ekipler doğa ve biyoçeşitlilik konusunda geniş bilgilendirmelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.