Öğrencilerden tepki: “Neden abonmanlık tek noktadan yapılıyor”

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 05.02.2024 - 19:26, Güncelleme: 05.02.2024 - 19:33
 

Öğrencilerden tepki: “Neden abonmanlık tek noktadan yapılıyor”

Okulların açılış haftasında otobüs kartları vize kuyrukları geleneği devam ediyor.
  Okulların açılacağı tarih belli olmasına rağmen otobüs kartlarında genç kart abonman yaptırmak isteyen öğrenciler Ulaşım A.Ş.’ye ait noktada uzun kuyruklar oluşturdu. Ancak her dönem başında yaşanan yoğunluğa rağmen ders alınmaması ve kuyrukların oluşması ise pes dedirtti. Diğer taraftan kuyrukların görüntüsünü çekmeye çalışan gazetecilerin ise görüntü almasının engellenmeye çalışılması tepkilere neden oldu.  Düzce belediyesi iştirak şirketi Ulaşım A.Ş. her okul açılış dönemi başında yaşanan sıkıntılarla boğuşmaya, öğrenciler ise kuyruk çilesi çekmeye devam ediyor. Bu çerçevede okulların açılacağı tarih belli olmasına karşın öğrenciler belediye otobüs kartlarının vize yaptırmasını son güne bırakınca ofis önünde uzun kuyruklar oluştu. Öğrenciler dakikalarca kuyrukta beklemek zorunda kaldı.  Düzce Ulaşım AŞ'ye bağlı otobüs kartlarına yükleme ve abonman işlemleri için tek bir noktada yapılan hizmet, öğrencilerin uzun kuyruklar ve beklemelerle çile dönüşüyor. Bu sorun, sadece belirli bir noktada hizmet verilmesi ve her dönem başında aynı sorunlar oluşuyor. Öğrenciler, yükleme noktasındaki kuyruklarda saatlerce beklemek zorunda kalarak derslerine geç kalma riskiyle karşı karşıya kalıyor. Hatta birçok öğrenci, uzun bekleyişin ardından yükleme işlemlerini tamamlayamadan geri dönmek zorunda kalıyor. Düzce'nin öğrenci nüfusuyla sadece bir merkezde bu işlemlerin yapılması, öğrencilerin yaşadığı sıkıntıları arttırıyor. Düzce Ulaşım AŞ ve Düzce Belediyesi'nin yıllardır bu soruna etkili bir çözüm bulamaması öğrenci ve aileler arasında tepkilere neden oluyor. Öğrenciler ve aileler yaşadıkları soruna somut ve kapsamlı bir çözüm bulunmasını bekliyor. Diğer taraftan öğrencilerin abonmanlık çilesini görüntülemeye çalışan basın mensupları ise engellemelere maruz kalması da tepkilere neden oldu.    
Okulların açılış haftasında otobüs kartları vize kuyrukları geleneği devam ediyor.

 

Okulların açılacağı tarih belli olmasına rağmen otobüs kartlarında genç kart abonman yaptırmak isteyen öğrenciler Ulaşım A.Ş.’ye ait noktada uzun kuyruklar oluşturdu. Ancak her dönem başında yaşanan yoğunluğa rağmen ders alınmaması ve kuyrukların oluşması ise pes dedirtti. Diğer taraftan kuyrukların görüntüsünü çekmeye çalışan gazetecilerin ise görüntü almasının engellenmeye çalışılması tepkilere neden oldu. 

Düzce belediyesi iştirak şirketi Ulaşım A.Ş. her okul açılış dönemi başında yaşanan sıkıntılarla boğuşmaya, öğrenciler ise kuyruk çilesi çekmeye devam ediyor. Bu çerçevede okulların açılacağı tarih belli olmasına karşın öğrenciler belediye otobüs kartlarının vize yaptırmasını son güne bırakınca ofis önünde uzun kuyruklar oluştu. Öğrenciler dakikalarca kuyrukta beklemek zorunda kaldı. 

Düzce Ulaşım AŞ'ye bağlı otobüs kartlarına yükleme ve abonman işlemleri için tek bir noktada yapılan hizmet, öğrencilerin uzun kuyruklar ve beklemelerle çile dönüşüyor. Bu sorun, sadece belirli bir noktada hizmet verilmesi ve her dönem başında aynı sorunlar oluşuyor.

Öğrenciler, yükleme noktasındaki kuyruklarda saatlerce beklemek zorunda kalarak derslerine geç kalma riskiyle karşı karşıya kalıyor. Hatta birçok öğrenci, uzun bekleyişin ardından yükleme işlemlerini tamamlayamadan geri dönmek zorunda kalıyor. Düzce'nin öğrenci nüfusuyla sadece bir merkezde bu işlemlerin yapılması, öğrencilerin yaşadığı sıkıntıları arttırıyor.

Düzce Ulaşım AŞ ve Düzce Belediyesi'nin yıllardır bu soruna etkili bir çözüm bulamaması öğrenci ve aileler arasında tepkilere neden oluyor. Öğrenciler ve aileler yaşadıkları soruna somut ve kapsamlı bir çözüm bulunmasını bekliyor.


Diğer taraftan öğrencilerin abonmanlık çilesini görüntülemeye çalışan basın mensupları ise engellemelere maruz kalması da tepkilere neden oldu.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.