Ödüllü projeden Düzceliler faydalanabilseydi

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 06.07.2023 - 15:20, Güncelleme: 06.07.2023 - 15:20
 

Ödüllü projeden Düzceliler faydalanabilseydi

Avrupa ile Asya birleşti, Asar’ın iki yakası birleşemedi.
Düzce Belediyesi tarafından ödüllü proje olarak sunulan ve “şehrin gerdanlığı” olarak lanse edilen projede halen bir adım atılmış değil. Belediyenin iştirak şirketi BELTAŞ tarafından yapımı üstlenilen Asar Projesi’nin hayata geçirilmesi için daha ne kadar bekleneceği ise büyük merak konusu oldu.Düzce Belediyesi tarafından şehrin çehresini değiştirileceği vaadiyle geçen yıl Kasım ayı’nda hayata geçirilen ancak bu güne kadar ayaklarının demirleri dışında hiçbir çalışma yapılmayan Asar Derei ve çevresi Rekreasyon projesinin ne zaman bitirileceği büyük merak konusu oldu. Asar Deresinin belediye arkasında kalan kısmının çalışmalar nedeniyle trafiğe kapatılması ile birlikte şehiriçi trafikte çileye dönüştü. Hani trafik azalacaktı Düzce Belediyesi şehir merkezinin dışında kalan birçok mahalleye trafiği azaltacak alternatif yollar yaparken 6 aydır Asar Deresi projesini hayata geçirememesi nedeniyle şehiriçi trafik işkenceye dönüştü. Mesai bitimi, haftasonu ve bayram gibi zamanlarda adeta çile olan şehiriçi trafiği için asar projesinin bitirilmesini sürücüler dört gözle bekliyorlar.Projeyi iddiaların odağındaki BELTAŞ yapıyor Projenin başlatan müteahhit firma sorunlar nedeniyle işten elini çekerken, proje Düzce Belediyesi iştirak firması BELTAŞ tarafından yapımı üstlenilen proje de bir türü istenilen sonuç alınamadı. “Kıtalar birleşti Asar’ın iki yakası bir ayaya gelmedi” Düzceliler ise bitmeyen proje nedeniyle çileye dönüşen yaşama isyan ederek; “Hükümetimiz kıtaları birleştiriyor. Avrupa ile Asya 3 defa birleşti ancak Asar Deresi’nin iki yakası bi,r türlü bir araya gelmedi. Düzce şehir için yaşantımız alt üst oldu. Ne yapılıyor ne bitiriliyor. Özdüllü proje dendi. Keşke bitse de bizde nasıl ödül almış bir görsek” diye konuştular.
Avrupa ile Asya birleşti, Asar’ın iki yakası birleşemedi.

Düzce Belediyesi tarafından ödüllü proje olarak sunulan ve “şehrin gerdanlığı” olarak lanse edilen projede halen bir adım atılmış değil. Belediyenin iştirak şirketi BELTAŞ tarafından yapımı üstlenilen Asar Projesi’nin hayata geçirilmesi için daha ne kadar bekleneceği ise büyük merak konusu oldu. Düzce Belediyesi tarafından şehrin çehresini değiştirileceği vaadiyle geçen yıl Kasım ayı’nda hayata geçirilen ancak bu güne kadar ayaklarının demirleri dışında hiçbir çalışma yapılmayan Asar Derei ve çevresi Rekreasyon projesinin ne zaman bitirileceği büyük merak konusu oldu. Asar Deresinin belediye arkasında kalan kısmının çalışmalar nedeniyle trafiğe kapatılması ile birlikte şehiriçi trafikte çileye dönüştü.

Hani trafik azalacaktı
Düzce Belediyesi şehir merkezinin dışında kalan birçok mahalleye trafiği azaltacak alternatif yollar yaparken 6 aydır Asar Deresi projesini hayata geçirememesi nedeniyle şehiriçi trafik işkenceye dönüştü. Mesai bitimi, haftasonu ve bayram gibi zamanlarda adeta çile olan şehiriçi trafiği için asar projesinin bitirilmesini sürücüler dört gözle bekliyorlar.Projeyi iddiaların odağındaki BELTAŞ yapıyor Projenin başlatan müteahhit firma sorunlar nedeniyle işten elini çekerken, proje Düzce Belediyesi iştirak firması BELTAŞ tarafından yapımı üstlenilen proje de bir türü istenilen sonuç alınamadı.

“Kıtalar birleşti Asar’ın iki yakası bir ayaya gelmedi”
Düzceliler ise bitmeyen proje nedeniyle çileye dönüşen yaşama isyan ederek; “Hükümetimiz kıtaları birleştiriyor. Avrupa ile Asya 3 defa birleşti ancak Asar Deresi’nin iki yakası bi,r türlü bir araya gelmedi. Düzce şehir için yaşantımız alt üst oldu. Ne yapılıyor ne bitiriliyor. Özdüllü proje dendi. Keşke bitse de bizde nasıl ödül almış bir görsek” diye konuştular.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.