**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Müzeler Haftası Antik Tiyatro’da kutlandı

Kültür Sanat (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 22.05.2024 - 16:21, Güncelleme: 22.05.2024 - 16:21
 

Müzeler Haftası Antik Tiyatro’da kutlandı

Düzce’de Müzeler Haftası kutlamaları Batı Karadeniz’in Efes’i Antik Tiyatro alında yapıldı.
Konuralp Antik Tiyatro, 18-24 Mayıs Müzeler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe ev sahipliği yaptı. Etkinliğe, Vali Selçuk Aslan, Düzce Belediyesi Kültür Müdürü ve Protokol ve Koordinasyondan Sorumlu Başdanışman Burçin Sarıcan ile protokol üyelerinin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katılım sağladı. Etkinliğin ilk bölümünde Konuralp Müze Müdürü İhsan Aslan, Konuralp’in tarihçesi ve Konuralp Antik Tiyatro hakkında bilgiler verirken, Konuralp Müzesi’nin kuruluşundan bugüne geçen süreçte yapılan çalışmaları paylaştı.Konuralp Anaokulu ve Konuralp Ortaokulu’nun folklor gösterilerinin de sergilendiği etkinlikte ayrıca ortaokul öğrencileri tarafından şiir dinletisi gerçekleştirilirken, Konuralp Müze Müdürlüğü tarafından hazırlanan Antik Konuralp Fotoğraf Sergisi ilgi ile gezildi.Programın sonunda katılımcılara Konuralp Pilavı ikram edildi.
Düzce’de Müzeler Haftası kutlamaları Batı Karadeniz’in Efes’i Antik Tiyatro alında yapıldı.

Konuralp Antik Tiyatro, 18-24 Mayıs Müzeler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe ev sahipliği yaptı. Etkinliğe, Vali Selçuk Aslan, Düzce Belediyesi Kültür Müdürü ve Protokol ve Koordinasyondan Sorumlu Başdanışman Burçin Sarıcan ile protokol üyelerinin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katılım sağladı.

Etkinliğin ilk bölümünde Konuralp Müze Müdürü İhsan Aslan, Konuralp’in tarihçesi ve Konuralp Antik Tiyatro hakkında bilgiler verirken, Konuralp Müzesi’nin kuruluşundan bugüne geçen süreçte yapılan çalışmaları paylaştı.Konuralp Anaokulu ve Konuralp Ortaokulu’nun folklor gösterilerinin de sergilendiği etkinlikte ayrıca ortaokul öğrencileri tarafından şiir dinletisi gerçekleştirilirken, Konuralp Müze Müdürlüğü tarafından hazırlanan Antik Konuralp Fotoğraf Sergisi ilgi ile gezildi.Programın sonunda katılımcılara Konuralp Pilavı ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.