Muhtar adayından örnek proje

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 03.01.2024 - 15:52, Güncelleme: 03.01.2024 - 16:06
 

Muhtar adayından örnek proje

Fevzi Çakmak Mahallesinden geçen dere için harekete geçen muhtar adayı Tarık Mert, dere çevresinin daha kullanılabilir olması için kolları sıvadı.
Asar Deresi kenarının hem mahalle sakinlerinin hem de Düzcelilerin mesire yerine dönüştürmeyi planlayan Tarık Mert , Belediye başkan adaylarına da yol gösterici oluyor. 31 Mart 2023’te yapılacak olan yerel seçimlerde Fevzi Çakmak Mahallesi’nden muhtar muhtar seçilmek için harekete geçen Tarık Mert, hazırladığı proje ile belediye başkan adaylarına da yol gösterici oluyor. Fevzi Çakmak Mahallesinden geçen Asar Deresi’nin çevresinde düzenleme çalışmaları yapmayı vadeden Tarık Mert, bu sayede hem derenin daha kullanışlı olmasını hem de dere çevrenin vatandaşlar tarafından daha kullanılabilir olması için çaba harcayacak.  Tarık Mert; “Fevzi çakmak mahallemizde geçen Asar Deresi yıllardır pis görüntüsünün yanı sıra etrafı da stabilize yollarla çevrili. Bu haliyle ne dere ne de etrafından geçen yollar kullanılamıyor. Biz seçildiğimiz takdirde hem hem derenin rehabilitasyonunu sağlamaya çalışacağız. Bu sayede mahallemizde hem mahalle sakinlerimiz hemde Düzceliler güven içinde derenin çevresini kullanabilecek. Hemde dere etrafından geçen yollar daha güvenli olacak. Beniim seçilmemde çok önemli değil ama bu projeyi yapacak olan herkese destek vermeye de hazırım” dedi.
Fevzi Çakmak Mahallesinden geçen dere için harekete geçen muhtar adayı Tarık Mert, dere çevresinin daha kullanılabilir olması için kolları sıvadı.

Asar Deresi kenarının hem mahalle sakinlerinin hem de Düzcelilerin mesire yerine dönüştürmeyi planlayan Tarık Mert , Belediye başkan adaylarına da yol gösterici oluyor. 31 Mart 2023’te yapılacak olan yerel seçimlerde Fevzi Çakmak Mahallesi’nden muhtar muhtar seçilmek için harekete geçen Tarık Mert, hazırladığı proje ile belediye başkan adaylarına da yol gösterici oluyor.

Fevzi Çakmak Mahallesinden geçen Asar Deresi’nin çevresinde düzenleme çalışmaları yapmayı vadeden Tarık Mert, bu sayede hem derenin daha kullanışlı olmasını hem de dere çevrenin vatandaşlar tarafından daha kullanılabilir olması için çaba harcayacak. 

Tarık Mert; “Fevzi çakmak mahallemizde geçen Asar Deresi yıllardır pis görüntüsünün yanı sıra etrafı da stabilize yollarla çevrili. Bu haliyle ne dere ne de etrafından geçen yollar kullanılamıyor. Biz seçildiğimiz takdirde hem hem derenin rehabilitasyonunu sağlamaya çalışacağız.

Bu sayede mahallemizde hem mahalle sakinlerimiz hemde Düzceliler güven içinde derenin çevresini kullanabilecek. Hemde dere etrafından geçen yollar daha güvenli olacak. Beniim seçilmemde çok önemli değil ama bu projeyi yapacak olan herkese destek vermeye de hazırım” dedi.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.