Merkez Camii Şehitler İçin Doldu Taştı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 14.01.2024 - 13:46, Güncelleme: 14.01.2024 - 13:46
 

Merkez Camii Şehitler İçin Doldu Taştı

Şehitler için merkez camiinde öğle namazı öncesi mevlid programı düzenlendi.
Merkez Camii'nde düzenlenen programa Vali Selçuk Aslan, Duzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Nedim Sözbir, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Jandarma Komutanı Alb. Murat Kılıç, Yeniden Refah Partisi İl Baskani Musa Peltek ve yönetim kurulu ile vatandaşlar katıldı.  Düzce Müftülük imanlarını okuduğu Kuran-ı Kerim ve ilahilere, camiyi hınca hınç dolduran vatandaşlar da eşlik etti. Mevlid de duygusal bir konuşma yapan Vali Selcuk Aslan, vatan için canını seve seve veren şehitlerimizin toplum için önemine değinerek, Türk vatanının vatan olması için yüzyıllar boyu hainlere karşı savaşan şehitlerimizin olduğunu ve onlar sayesinde de bu vata da rahat yaşadığımızı vurguladı. Mevlid programı dualarla sona erdi.  
Şehitler için merkez camiinde öğle namazı öncesi mevlid programı düzenlendi.

Merkez Camii'nde düzenlenen programa Vali Selçuk Aslan, Duzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Nedim Sözbir, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Jandarma Komutanı Alb. Murat Kılıç, Yeniden Refah Partisi İl Baskani Musa Peltek ve yönetim kurulu ile vatandaşlar katıldı. 

Düzce Müftülük imanlarını okuduğu Kuran-ı Kerim ve ilahilere, camiyi hınca hınç dolduran vatandaşlar da eşlik etti.


Mevlid de duygusal bir konuşma yapan Vali Selcuk Aslan, vatan için canını seve seve veren şehitlerimizin toplum için önemine değinerek, Türk vatanının vatan olması için yüzyıllar boyu hainlere karşı savaşan şehitlerimizin olduğunu ve onlar sayesinde de bu vata da rahat yaşadığımızı vurguladı.

Mevlid programı dualarla sona erdi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.