Mehmet Kütükoğlu, Ballarda başkan gibi karşılandı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 30.03.2024 - 14:09, Güncelleme: 30.03.2024 - 14:09
 

Mehmet Kütükoğlu, Ballarda başkan gibi karşılandı

Yeniden Refah Partisi Boğaziçi Belediye başkan adayı Mehmet Kütükoğlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede beldeyi karış karış gezen Mehmet Kütükoğlu, Ballar Mahallesi’nde miting havasında vatandaşlarla bir araya geldi.
Yerel seçimlere saatler kala belediye başkan adayları yoğun çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede Boğaziçi Beldesi’nde Yeniden Refah Partisi’nden aday gösterildiği günden bu yana aralıksız çalışan ve gitmediği sokak, çalmadığı kapı, sıkmadığı el kalmayan Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayı Mehmet Kütükoğlu, hız kesemden çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede Mehmet Kütükoğlu, Ballar Mahallesi sakinleri ile miting havasında geçen toplantıda bir araya geldi. Mehmet Kütükoğlu, aday gösterildiği günden bu yana yoğun çalıştığını belirterek, beldenin bütün sorunlarını bildiğini ve seçilir seçilmez kolları sıvayarak çalışmalara başlayacağını dile getirdi. Mehmet Kütükoğlu, şunları söyledi; “Ben beldemize Yeniden Refah Partisi’nden aday gösterildiğim andan itibaren sokak sokak kapı kapı gezerek belde sakinlerimiz dinledim. Sorunları tek tek not aldım. Hep beraber, el ele vererek sorunlarımızı çözeceğiz. Bunu iddialı söylüyorum. Çünkü hem yaptığım iş hemde çalışmalarımda beldemizin sorunlarını çözebilecek birikim ve bilgiye sahip oldum. Ayrıca mevcut yönetim biz olmazsak sorunlar çözülmez diye söylemlerde bulunuyor. Bize destek gelemese de biz o sorunları çözeriz. Gerekirse kendi iş makinelerimi getiririm ama yine de çözerim. Ayrıştırmaya girmeden, makam arabası kullanmadan bir yönetim sergileyeceğim. Çünkü biz milli görüş belediyeciliğinden geliyoruz ve belediye yönetimini en iyi biz biliriz” dedi VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
Yeniden Refah Partisi Boğaziçi Belediye başkan adayı Mehmet Kütükoğlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede beldeyi karış karış gezen Mehmet Kütükoğlu, Ballar Mahallesi’nde miting havasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Yerel seçimlere saatler kala belediye başkan adayları yoğun çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede Boğaziçi Beldesi’nde Yeniden Refah Partisi’nden aday gösterildiği günden bu yana aralıksız çalışan ve gitmediği sokak, çalmadığı kapı, sıkmadığı el kalmayan Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayı Mehmet Kütükoğlu, hız kesemden çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede Mehmet Kütükoğlu, Ballar Mahallesi sakinleri ile miting havasında geçen toplantıda bir araya geldi. Mehmet Kütükoğlu, aday gösterildiği günden bu yana yoğun çalıştığını belirterek, beldenin bütün sorunlarını bildiğini ve seçilir seçilmez kolları sıvayarak çalışmalara başlayacağını dile getirdi. Mehmet Kütükoğlu, şunları söyledi; “Ben beldemize Yeniden Refah Partisi’nden aday gösterildiğim andan itibaren sokak sokak kapı kapı gezerek belde sakinlerimiz dinledim. Sorunları tek tek not aldım. Hep beraber, el ele vererek sorunlarımızı çözeceğiz. Bunu iddialı söylüyorum. Çünkü hem yaptığım iş hemde çalışmalarımda beldemizin sorunlarını çözebilecek birikim ve bilgiye sahip oldum. Ayrıca mevcut yönetim biz olmazsak sorunlar çözülmez diye söylemlerde bulunuyor. Bize destek gelemese de biz o sorunları çözeriz. Gerekirse kendi iş makinelerimi getiririm ama yine de çözerim. Ayrıştırmaya girmeden, makam arabası kullanmadan bir yönetim sergileyeceğim. Çünkü biz milli görüş belediyeciliğinden geliyoruz ve belediye yönetimini en iyi biz biliriz” dedi

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.